IDILA

Nives Ivanišević objavila fotografije s luksuznog katamarana na kojem plovi s obitelji

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ nivessimpson
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Ivanišević
22.07.2022.
u 19:50
Ivaniševići odmaraju na luksuznom katamaranu Aura od 12 metara koji udobno može smjestiti šestero ljudi, te dolazi sa skiperom i svom dodatnom potrebnom opremom
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) na Instagramu je objavila fotografije s obiteljskog odmora sa suprugom Goranom (50) i njihovim sinom Oliverom, te Goranovim starijim sinom Emanuelom kojeg je dobio s Tatjanom Dragović.

Ivaniševići odmaraju na luksuznom katamaranu Aura od 12 metara koji udobno može smjestiti šestero ljudi, te dolazi sa skiperom i svom dodatnom potrebnom opremom.

"Plovimo", napisala je u opisu fotografije i otkrila da se nalaze na Čiovu, u blizini Trogira.

Inače, da se Goranova djeca iz prvog braka odlično slažu s mlađim bratom, potvrdila je i Nives te nedavno otkrila kako i Emanuel živi s njima. "Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo", otkrila je i dodala da stariji brat čuva mlađeg. "Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", kazala je nedavno za RTL Exkluziv. 

VIDEO: Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

kao scena iz filma ''Malena''

Tatjana Dragović (44) pokazala besprijekornu liniju u haljini s prorezima: 'Zasjenila si ljepote Dubrovnika'

Najnovija objava oduševila je njezine brojne pratitelje, a javila se i pjevačica Jelena Rozga koja je ispod fotografije ostavila emotikon vatrice te joj tako poručila da izgleda sjajno. ''Jao ovo mi je kao ona scena iz filma Malena, kada prođe ulicom, a svi pogledi u nju'', ''Lijepo'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Ljepotica'', ''Zasjenila si ljepote Dubrovnika'', ''Kako si zgodna T'', ''Kao da neki film snima'', samo je dio komentara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MK
Mkukicka
16:55 23.07.2022.

To je divno