prisjetila se

Nives otkrila nepoznate detalje: Bila sam zaboravljena na plaži u Nici, trudna, bez novaca i vode

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram screenshot
21.08.2020.
u 18:40
Pjevačica i spisateljica odlučila je opisati situacije koje su joj se dogodile, te koje bi mnoge najvjerojatnije naljutile - no ona tvrdi da je ostala ravnodušna.
Pogledaj originalni članak

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus nedavno je na društvenim mrežama objavila tekst u kojem je sama sebi poručila da ne smije biti ljuta. Sada je objavila i nastavak, opisavši situacije koje su joj se dogodile, te koje bi mnoge najvjerojatnije naljutile - no ona tvrdi da je ostala ravnodušna. 

"Posljednji put sam se ljutila u lipnju i vjerojatno neću prije 7. rujna. Ja sam toliko 'neljuta' osoba da kad mi frend kasni sat vremena na dejt u restoranu, ja ga dočekam sa smiješkom i platim mu ručak . Jednom me dečko ostavio preko konobara. Ako ste mislili da je "post it prekid" ponižavajući, razmislite dvaput. Nisam bila ljuta. Čestitala sam mu rođendan dva mjeseca poslije. Sve sa smiješkom, naravno" započela je Nives i nastavila. 

Foto: Instagram

"Kad mi sisterka bez pitanja uzme ono što sam taman naumila odjenuti, otkinula bih joj glavu točno 2 sekunde, ali je ona već negdje daleko i opušteno šetkara u mojoj dobitnoj kombinaciji i opet nisam ljuta. Jednom sam zaboravljena na nekoliko sati, trudna, s malim djetetom, bez novaca i vode, na plaži u Nici . Nisam bila ljuta" napisala je. 

"Jednom su moji ukućani zaboravili na vrijeme doći po mene u bolnicu nakon operacije. Odglumila sam medicinskim sestrama da me obitelj čeka na parkingu, sve s mahanjem ljudima u nepoznatom autu, kako bi uvjerila sestru da sam zbrinuta. Nisam bila ljuta. Nakon toga su se pokušali iskupiti kupivši mi sladoled. Od banane. Ja ne volim bananu. Plakala sam desetak minuta, ali nisam bila ljuta... Tko me ikad vidio ljutu, vodim ga na sladoled" zaključila je Celzijus. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PA
Pahor
19:54 21.08.2020.

Meni ona baš, baš simpatična osoba. Cura se zeza na svoj račun, dobro izgleda, bistra je ,,, da imamo love, ja bi to ženio :)

SH
Shtanga
19:01 21.08.2020.

Snađeš se ti brzo, nisi skupa

PE
PetiElement
20:00 21.08.2020.

Ovo mi je čak popravilo mišljenje o Nives.. tak treba..... jedino mi je žao, obzirom na opisane situacije, da je u okruženju ne dobrih ljudi.. kloni se, ženo, takvih.... pravi prijatelji i normalna obitelj te nikad ne bi doveli u takve situacije...