oduzima dah

Nives u bikiniju sjela za traktor, pratitelji: 'Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljoprivredu'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
15.07.2023.
u 12:54
Njezino izdanje, sasvim očekivano, odmah je zapalilo društvene mreže. U samo pola sata od objave Nives je dobila više od 3000 lajkova, ali i mnoštvo komentara
Pogledaj originalni članak

Influencerica, spisateljica, glazbenica, a i glumica Nives Celzijus (41) vruće ljetne dane još svojim pratiteljima još više zagrijava golišavim objavama. Iako su njezini pratitelji navikli na izazovne fotografije nastale na plaži ili kod kuće, ovog puta Nives ih je iznenadila pozirajući u oskudnom bikiniju na golemom traktoru. "Mama kupila traktor!", napisala je Nives u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira za upravljačem traktora u crnom kupaćem kostimu i cipelama na visoku potpeticu. 

Njezino izdanje, sasvim očekivano, odmah je zapalilo društvene mreže. U samo pola sata od objave Nives je dobila više od 3000 lajkova, ali i mnoštvo komentara. 

"Kraljica, nema dalje", "Ljepotica", "Nives kupila traktora ŠČ!", "Stesala si se, svaka čast", "Hajde da oremo zajedno", "Skužila je da je traktor skuplji od BMW-a", "Nives, kupio bih tvorniczu traktora zbog tebe", "Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljuprivredu", samo su neki od njih. 

Inače, Nives se nedavno svojim pratiteljima na Instagramu požalila i na neugodnu situaciju u kojoj se našla. Naime, nepoznati počinitelj na internetu je objavio navodnu fotografiju gole Nives koja je odmah počela kružiti društvenim mrežama, a ona se na cijelu situaciju osvrnula na svom Insta Storyju i opovrgnula autentičnost fotografije. 

"Mogli bi se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravi nakeljiti tattoo. Ali nećemo se šaliti jer ovaj deepfake je kazneno djelo", napisala je Nives. Inače, tetovaža koju Nives spominje odnosi se na napis "Propiedad de Dino" koja je posvećena njezinom bivšem suprugu, nekadašnjem nogometašu Dinama Dini Drpiću (42).

Foto: instagram

Podsjetimo, Nives je nedavno na društvenim mrežama  govorila i o negativnim komentarima koje također zna dobiti kao i udvaračima koji joj ostavljaju komplimente. – Mislim da je najjednostavnije ignorirati mržnju i negativne komentare. Zagađivati našu okolinu time je potpuno besmisleno zato je moj recept – totalni ignore – rekla je nedavno Nives.

– Iskreno, meni se gotovo nitko ne udvara. Točnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bih ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja – kaže Nives. Otkrila je i kakav je njezin idealan tip muškarca.

– Nekad sam naivno mislila da znam, sada sam sigurna da nemam pojma. Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom – objasnila je Nives.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

BS
Berekin ST
13:48 15.07.2023.

Dobra je ova fotosopirana verzija... prava je puna celulita. Sorry Nives ali godine idu svakome.

JO
jocoudriga
13:27 15.07.2023.

Je li može banalnije?

OB
Oblacni
15:15 15.07.2023.

"Influencerica, spisateljica, glazbenica, a i glumica Nives Celzijus (41)...........Zemljo, otvori se!