'Vuk s Wall Streeta'

Noge zavodnice Margot Robbie digitalno produljivali?

Foto: Screenshot
margot robbie
11.02.2014.
u 22:53
Seksi glumica Margot Robbie osvojila je muška srca diljem svijeta ulogom zavodnice u filmu 'Vuk s Wall Streeta', u kojem joj je partner Leonardo DiCaprio. No, pojavio se tračak sumnje u njezino savršenstvo...
Pogledaj originalni članak


Seksi glumica Margot Robbie osvojila je muška srca diljem svijeta ulogom zavodnice u filmu 'Vuk s Wall Streeta', u kojem joj je partner Leonardo DiCaprio. No, pojavio se tračak sumnje u njezino savršenstvo.

Naime, prema pisanu Daily Maila, vitkoj Margot digitalno su produljivali noge u postprodukciji filma. Tvrtka Lola Visual Effects, koja stoji iza projekta, odbila je potvrditi, ali i demantirati navode tabloida. Lijepa glumica priznala je da su na setu o njoj brinuli jako dobro, tako da je u svakom trenutku izgledala savršeno.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Odbila Playboy: Moja obitelj prošla je već dovoljno

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.