Naša voditeljica

Nosila je titulu najseksi novinarke u Europi, a ovako je Fani izgledala na početku karijere

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
11.06.2020.
u 22:10
Prije osam godina Fani se odselila u Španjolsku i nakon školovanja u Hrvatskoj Fani je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment u Madridu, a nakon toga pokrenula je i vlastitu online televiziju Fani TV.
Pogledaj originalni članak

Fani Stipković bavila se manekenstvom sve dok nije završila fakultet novinarstva, a gledatelji je najviše pamte kao novinarku Red Carpeta u kojem je intervjuirala brojne poznate osobe. Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Novak Đoković samo su neki od slavnih sportaša s kojima je Fani pričala o njihovim sportskim uspjesima ali i o privatnom životu. U ovoj popularnoj emisiji Nove TV vodila je i rubriku Cool Tour u kojoj je posjećivala domove slavnih i omiljena luksuzna odredišta svjetski poznatih osoba. Iz perioda kada je počela svoju novinarsku karijeru su i fotografije u našoj galeriji koje pokazuju koliko se od tada Fani promijenila.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Fani Stipković
Foto: instagram.com/djokernole
Novak Đoković, Luka Modrić i Keylor Navas
Foto: DPA/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Fani Stipković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Fani Stipković
Foto: News Syndication/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Fani Stipković

Prije osam godina Fani se odselila u Španjolsku i nakon školovanja u Hrvatskoj Fani je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment u Madridu, a nakon toga pokrenula je i vlastitu online televiziju Fani TV. Fani je bila proglašena i najseksi novinarkom Europe, a svoj fit izgled održava redovitim odlascima u teretanu, a često svoje vježbe dijeli i s korisnicima društvenih mreža. - Početi nov život u novoj zemlji nije lako, morala sam se odreći mnogo toga kako bih ispunila snove i mogla ostati živjeti u inozemstvu. žao mi je što nemam vremena dolaziti češće. - rekla je prije dvije godine objašnjavajući zašto češće ne dolazi u Hrvatsku. Fani je prije nekoliko godina dijagnosticirana Crohnova bolest zbog koje je promijenila stil života i način prehrane.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Nije mi nikada ništa zabranjeno, samo sugerirano s obzirom na to da su se bojali za mene jer mi je tijelo bilo slabo nakon septičkog šoka. Tada sam izgubila gotovo deset kilograma. Iako sam uvijek poštovala mišljenje liječnika kojima odlazim na kontrolu, smatram da je mnogo na pojedincu i da snaga, vjera i volja mogu napraviti i nemoguće. Nisam osoba koja se žali ili gleda stvari negativno. Kada mi se to dogodilo, naučila sam lekciju i krenula naprijed još jača.- izjavila je prije dvije godine za Story.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.