ne kriju sreću

Nova ljubav! Josipa Pavičić ljubi poznatog ginekologa, bivšeg dečka naše poznate glumice

Foto: Miranda Cikotic, Marko Puklavec/Pixsell
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
31.01.2021.
u 11:17
Njihova je ljubav planula preko zajedničkih prijatelja, a ni Josipa ni Marko još uvijek o svom odnosu ne žele govoriti u medijima.
Pogledaj originalni članak

Bivša TV voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ponovno je sretna u ljubavi. Njezino srce prije dva mjeseca osvojio je zagrebački ginekolog Marko Kisić, piše Story.

Njihova je ljubav planula preko zajedničkih prijatelja, a ni Josipa ni Marko još uvijek o svom odnosu ne žele govoriti u medijima. Ipak, preko zajedničkih prijatelja doznaje se da uživaju u zajedničkim trenucima.

Par je prošli četvrtak viđen u romantičnoj šetnji u centru Zagreba. Spisateljica i ugledni liječnik nisu krili bliskost te su centrom metropole šetali držeći se ruku pod ruku. Inače, Marko Kisić javnosti je poznat i po vezi s glumicom Natašom Janjić. Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku 2015.  godine.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nataša je godinu dana starijeg liječnika tada  opisivala kao posebnog, potpunu drukčijeg frajera, no izbjegavala je pričati o vezi s njime, no na fotografijama su djelovali blisko. Ljetovali su na Jadranu, a putovali su i po inozemstvu, pojavili se zajedno na Elle Style Awardsu. Prije dvije godine, u siječnju 2019., Nataša se udala za ortopeda Nenada Medančića s kojim ima sina Tonija i kćer Katju.

S druge strane Josipa Pavičić iza sebe ima razvod  s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim ima dvojicu sinova, a vjeru u ljubav nakon izazovne 2020. godine vratio joj je šarmantan liječnik.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GO
goriodgorijeg
12:00 31.01.2021.

I moj doro ljubi novu doricu.

Avatar Odojak
Odojak
14:33 31.01.2021.

Spisateljica! ha ha ha Starleta u pokušaju, sponzoruša, seljanka... ruševina

SJ
Sve je uzalud
13:09 01.02.2021.

....koje su to emocionalne tragedije....