Nova serija

Nova raskošna i ekskluzivna serija 'Sisi' s premijerom na programu Epic Drama osvojit će srca i umove novih naraštaja

Foto: Epic Drama
Nova raskošna i ekskluzivna serija 'Sisi' s premijerom na programu Epic Drama osvojit će srca i umove novih naraštaja
14.12.2021.
u 11:59
Donosimo vam moderan pogled na priču o sazrijevanju mlade djevojke Sisi koja je postala carica Habsburškog Carstva te legenda na filmskom platnu
Pogledaj originalni članak

Ovog prosinca na programu Epic Drama, poznatom po najboljim međunarodnim kostimiranim dramama, stiže – Sisi, nova raskošna serija u šest epizoda produkcijske kuće Story House. Ova prestižna serija donosi nov i moderan pogled na život mlade mangupice Sisi, koja je postala carica Habsburškog Carstva, ušla u političku povijest i postala legenda na filmskom platnu. Ulogu carice Elizabete, čiji je fikcionalni lik 1950-ih godina besmrtnim učinila njemačko-francuska glumica Romy Schneider, sada tumači nadarena švicarsko-američka glumica Dominique Devenport (Noćni vlak za Lisabon). Priča o toj neobičnoj članici vladarske obitelji već dugo fascinira publiku, a sad je stigao trenutak da osvoji srca i umove novog naraštaja u ovoj novoj i ambicioznoj ekranizaciji ispričanoj s modernog gledišta. Sisi je raskošna, očaravajuća i relevantna serija, koja će svoju ekskluzivnu premijeru doživjeti ovog prosinca samo na programu Epic Drama. Prvu i drugu epizodu premijerno prikazujemo u nedjelju, 26. prosinca, u 21:00 sat, treću i četvrtu epizodu u nedjelju, 2. siječnja, u 21:00 sat, a petu i šestu epizodu 9. siječnja, također u 21:00 sat.

Foto: Epic Drama

Kao prva europska superzvijezda, Sisi sada ulazi u novo doba ovom fascinantnom pričom prepunom intriga i žudnji. Bezbrižna tinejdžerica zaljubljuje se do ušiju u moćnog i poželjnog muškarca, cara Franju, kojeg tumači njemački glumac Jannik Schümann (Center of My World, Charité). No on ima i svoju skrivenu mračnu i opasnu stranu: ljubav koja se nije smjela dogoditi. Sisi mora donijeti odluku i odlučuje prihvatiti izazov. U ovoj priči o sazrijevanju prerasta u samouvjerenu, modernu ženu koja može donositi teške odluke, nositi se s gubitkom, a u konačnici i samostalno obnašati ulogu carice.

Foto: Epic Drama

U središtu je priče odnos između carskog para, a Sisi, znana i kao najljepša žena Europe, bori se protiv strogog, pa čak i okrutnog dvorskog režima, kao i za svoje ideale. S druge strane Franjo, ljubav njezina života, muškarac je čije emocije i osjećaje sputava fasada strogog i brutalnog vladara Austrougarskog Carstva. Dominique Devenport za svoju najnoviju ulogu kaže: „Dok razmišljam o Sisi, ne vidim osobu kakvu sam zamišljala, nego svojevrsni spomenik, na pijedestalu i obavijen mitovima. Sretna sam što imam prigodu podariti joj svoje tijelo i glas te je predstaviti kao ljudsko biće: mladu ženu s velikim snovima i snažnim osjećajima, koja se bori za svoje vrijednosti.“ Jannik Schümann je za svoj lik rekao: „Kod uloge Franje osobito mi je uzbudljiva i izazovna kompleksnost tog lika. Pronalaženje ravnoteže između neemotivnog i tmurnog s jedne strane te dopadljivog i nedužnog s druge smatram svojim najvećim glumačkim izazovom.“

Foto: Epic Drama

Sisi je suvremena ekranizacija slavne priče o sazrijevanju carice Habsburškog Carstva, o mladim članovima vladarske obitelji rastrganim između osobne žudnje i političkih okova te o moći i ranjivosti. Seriju će premijerno prikazati Epic Drama, s po dvije epizode svake nedjelje navečer u 21:00 sat, od 26. prosinca te još sljedeće dvije nedjelje.

Foto: Epic Drama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.