svadba godine

Novak i Jelena iznajmili najluksuzniju vilu, goste čeka wellness

Foto: Pixsell
Novak Đoković
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
novak đoković
Foto: Twitter
novak đoković
Foto: Twitter
novak đoković
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
jelena ristić
Foto: Miley Cyrus/Twitter
jelena ristić
08.07.2014.
u 18:14
Senzacionalni Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčat će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a slavlje će trajati 9. i 10. srpnja...
Pogledaj originalni članak

Senzacionalni Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčat će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a slavlje će trajati 9. i 10. srpnja. Kako se bliži veliki dan, mediji se bore za svaki detalj svadbe glamuroznog para, pa je tako Blic donio neke detalje. Novak je zbog svadbe iznajmio najluksuzniju vilu na Svetom Stefanu, u kojoj noćenje stoji oko tri tisuće eura. U brak će uploviti na Kraljičinoj plaži, a par će štititi veliko osiguranje.

Gostima će na svadbi Novaka i Jelene biti na raspolaganju wellness te boravak u spomenutoj, luksuznoj vili. Iako će svadba biti održana u vrijeme posta, na meniju će se naći brojni specijaliteti. Uza sve, gosti se neće morati brinuti o darovima. Naime, Novak je zamolio goste da ne kupuju darove već da uplate iznos u njegovu humanitarnu fondaciju. Uza sve, Nole je nedavno osvojio Wimbledon te čeka dijete s voljenom budućom suprugom.

>>Novak Đoković imat će dvije svadbe u Svetom Stefanu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar fircik
fircik
19:41 08.07.2014.

Neka im je sa srecom!

TO
tolitol
22:32 08.07.2014.

A da nisu možda vilu unajmili, a ne iznajmili? Elementarno nepoznavanje hrvatskog jezika. Bravo večernji.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:06 09.07.2014.

I nije Nole, nego Djoka