PROMO

Nove premijere na AXN-u 3. listopada: Sedma sezona akcijske serije “SEAL Team” i prva poljskog krimića “Slom”

Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
Foto: AXN
AXN
24.09.2024.
u 10:54
Pogledaj originalni članak

AXN Adria u četvrtak 3. listopada donosi mnoštvo akcijskih i kriminalističkih avantura. S emitiranjem počinje dugoočekivana sedma sezona serijala “SEAL Team” te prva napetog poljskog naslova “Slom”.

SEAL TEAM

"SEAL Team" prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice američkog Navy SEAL-a. Dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje, tim Bravo se susreće s brojnim osobnim izazovima, a sve to ostavlja i posljedice na obiteljski život. Vojna dramska serija s dobro poznatim licima u sedmoj sezoni donosi pregršt akcije i neustrašivu posvećenost tima koji se sprema na opasne zadatke.

Nakon što su protekle sezone tražili veću posvećenost mentalnom zdravlju jedinice, tim je kažnjen s radom na manjim zadatcima, a problem nije riješen. Bravo tim se bori s ostankom u jedinici, a istovremeno nova sezona počinje kada se naizgled nađu usred terorističkog napada.

Foto: AXN
AXN

Na malim ekranima ponovo se pojavljuju dobro poznata lica. Jason Hayes je cijenjeni i posvećeni vođa tima čiji obiteljski život pati zbog vojnog angažmana, a njegov tim uključuje osobe od povjerenja. Ray Perry je najdugovječniji operativac s kojim se sjajno razumije, Sonny Quinn je izniman i odan vojnik šarolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem. Omar Hamza je stručnjak za razumijevanje situacije na Bliskom istoku. Ključni za uspjeh tima su CIA-ina analitičarka Mandy Ellis koja je žrtvovala sve u želji da iskorijeni zlo i uništi terorizam te Lisa Davis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura odgovorna za opskrbljivanje tima opremom potrebnom za svaku misiju.

Jasona Hayesa glumi David Boreanaz poznat po ulogama u serijama “Buffy the Vampire Slayer” i “Bones”. Neil Brown Jr. se pojavljuje kao Ray Perry, a glumac je poznat po ulogama u serijama “The Walking Dead”, “Suits” ili “Insecure”. A.J. Buckley, poznat iz serija “CSI: NY” ili “Supernatural”, glumi Sonnyja Quinna, dok se Toni Trucks pojavljuje u ulozi Lise Davis, a glumicu s dugim stažom na ekranima veže se uz filmove “Dreamgirls”, Weapons” ili “The Twilight Saga”.

Foto: AXN
AXN

S dvije nominacije za televizijsku nagradu Emmy, serija je otpočetka uključivala ekspertizu prijašnjih boraca kako bi epizode bile što autentičnije. Ne samo da je imala bivše marince u timu pisaca, nego čak više od 70% glumaca su veterani, a gotovo svi kaskaderi su bivši operativci.

“SEAL Team” se sprema na posljednju misiju, a premijeru sedme sezone serije gledajte na AXN-u od 3. listopada od 21:00 sat.

SLOM

Radnja serije smještena je u Varšavi u suvremeno doba. Istražujući slučaj smrti beskućnika alkoholičara, narednica Monika Brzozowska vodi istragu, te osjeća da se radi o nečemu ozbiljnijem od obične prevare. Nakon što se dogodi serija slučajeva koji imaju sličan uzorak ponašanja, njene sumnje su potvrđene. Istraga ubrzo pokazuje da su svi bivši grijehovi ubijenih osoba povezani s prošlosti narednice Monike i njenim pogreškama iz mladosti. Brzozowska, koja pati od rupa u pamćenju, uskoro postaje upletena u opasnu igru koja će ju natjerati da se osvrne na prošlost i ponovo bori s bivšim demonima. Istim demonima koje je jedino naizgled pobijedila godinama ranije.

Foto: AXN
AXN

U glavnim ulogama je Julia Kijowska kao narednica Monika Brzozowska, Zuzanna Zielińska je u ulozi njene pomoćnice Agate Wójcik, poručnika Czeslawa Wareckog glumi Dawid Ogrodnik, dok je Maciej Zakościelny u ulozi Piotra Wasilewskog. Režiju potpisuju Lukasz Kosmicki i Maciej Migas.

Prva sezona na rasporedu je od 3. listopada na AXN-u, a napetu seriju pratite od 21:45 sati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr