Uskoro snimanja

Nove promjene u showu 'Zvijezde pjevaju': Nećemo gledati Luciju Lugomer, evo tko će ju zamijeniti

Foto: HRT
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: HRT
18.07.2020.
u 12:45
Marko Kutlić trebao je biti glazbeni mentor Luciji Lugomer koju na kraju ipak nećemo gledati u showu i umjesto Lucije Markova partnerica je glumica i redateljica Arija Rizvić.
Pogledaj originalni članak

Prije nešto malo manje od mjesec dana počele su intenzivne pripreme za nastavak snimanja nove sezone HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju". Ovaj popularni show trebao se prikazivati ovog proljeća ali je zbog pandemije koronavirusa sve odgođeno i HRT je donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi. Zbog ovih promjena neki od parova koje smo trebali gledati ovog proljeća u showu su odustali i HRT je najavljujući početak snimanja sredinom srpnja otkrio i tko su parovi koje bismo trebali gledati ove jeseni u showu "Zvijezde pjevaju".

Foto: Nova TV

Najavljeno je kako ćemo gledati sljedeće parove: bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi Cenov , plus size model i influencerica Lucija Lugomer i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember , stand-up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. U žiriju su već najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen. Međutim došlo je i do promjene na ovom popisu parova i Marko Kutlić je dobio novu partnericu.

Umjesto Lucije Lugomer u showu ćemo gledati mladu glumicu i redateljicu Ariju Rizvić. Naša ekipica pjeva i snima već od sljedećeg tjedna, a s vama se družimo od jeseni na malim ekranima - poručuju iz showa, a Arija se veseli novom izazovu i kaže: Jako sam sretna i veselim se ovoj novoj avanturi.

Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur
Foto: Denis Lepur

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
13:09 18.07.2020.

da ne mislite da karikiram .. evo popis Lucija Lugomer i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember , stand-up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo njih par znam /Ivana , Vlado i Ivan /

DU
Deleted user
13:07 18.07.2020.

zvijezde pjevaju... a gdje su tu zvijezde... mentori , jad i bijeda , "f" klasa, a zvijezde , nikad čula za njih....