Zašto je to učinio?

Novi miljenik žena i seks-simbol odlučio se na drastičnu promjenu, a ovo su reakcije obožavateljica

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
07.07.2021.
u 13:45
Damiano David objavio je fotografiju na kojoj je pokazao svoju novu frizuru.
Pogledaj originalni članak

Do prije dva mjeseca izvan Italije pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga grupa Måneskin bili su potpuno anonimni izvan svoje domovine, a sada su njihove pjesme na vrhovima glazbenih ljestvica diljem  svijeta i broj njihovih obožavatelja raste iz dana u dan, a na društvenim mrežama imaju 4.8 milijuna pratitelja. Zvijezda benda bez ikakve sumnje je Damiano David koji je preko noći postao novi seks - simbol i obožavateljice diljem svijeta svaki dan čekaju na njegovu novu objavu, a Instagram story koje je zadnje podijelio obožavateljice je iznenadio.

Ovaj 22-godišnjak iz Rima odlučio se na promjenu imidža i novi frizuru koja je podijelila njegove obožavateljice. Nova kraća frizura dijelu obožavateljica nije se baš svidjela i dale su to do znanja na društvenim mrežama. - Damiano se ošišao, ja ću umrijeti! Što je napravio s kosom, zašto je ovo napravio? Što ti se dogodilo Damiano, čemu to? OMG! Što si to učinio - bili su neki od vapaja njegovih pratiteljica koje nisu mogle doći k sebi zbog njegove promjene imidža. Ipak, više je bilo onih koje su oduševljeno komentirale ovu promjenu. - Ne znam za vas, ali aj obožavam novu Damianovu frizuru. On je zgodan s bilo kojom frizurom i sve mu dobro stoji. Genijalno mu stoji - pisale su obožavateljice.

Foto: Instagram

Damiano je uoči nastupa na Eurosongu objavio kako je u vezi i potvrdio je da je njegova djevojaka talijanska influencerica i manekenka Giorgia Soleri. David je objavio fotografiju s Giorgijom na Instagramu i napisao: Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne?

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
15:58 07.07.2021.

Uvijek je sexy, sve mu dobro stoji.