voditeljica se ispričala

Novi problemi na Novoj TV! Reporterka nije znala da je u eteru: 'Strašno, baš prekrasno...'

Foto: Screenshot Nova TV
Foto: Screenshot Nova TV
Foto: Screenshot Nova TV
Foto: Screenshot Nova TV
Foto: Screenshot Nova TV
14.09.2022.
u 16:53
U trenutku kada je kamera pokazala na reporterku Petru Buljan, ona nije bila svjesna da je u eteru pa joj je režija brzo ukinula ton
Pogledaj originalni članak

Nakon kaosa u Dnevniku Nove TV u 20:15 sati u ponedjeljak, i Vijesti u 17 sati u utorak imale su tehničkih problema. Naime, voditeljica Valentina Baus u jednom je trenutku najavila javljanje reporterke Petre Buljan koja se trebala javiti s Iblerova trga gdje se održavala sjednica predsjedništva SDP-a. No, u trenutku kada ju je kamera prikazala, Buljan nije znala da je u eteru. 

"Strašno, baš prekrasno...", moglo se čuti kako reporterka govori prije nego što su iz režije ugasili ton. Voditeljica Valentina Baus odmah se ispričala gledateljima zbog tehničkih poteškoća.

Podsjetimo, i Dnevnik Nove TV u ponedjeljak je tijekom emitiranja također imao tehničkih poteškoća zbog kojih nije emitiran jedan sportski prilog te vremenska prognoza.

– U jučerašnjem Dnevniku Nove TV došlo je do tehničkih poteškoća. Utvrđeni su uzroci koji su u kratkom roku otklonjeni. Ispričavamo se gledateljima – kazali su nam s Nove TV o poteškoćama.

Poteškoće su u ponedjeljak počele s pokušajem emitiranja sportskog teniskog priloga o osvajaču US Opena i nove teniske senzacije Carlosa Alcaraze. "Čudesni Španjolac postao je najmlađi teniski broj 1 u povijesti", najavila je voditeljica sportskog dijela Dnevnika Anamarija Vuković, no prilog se nije odvrtio te je Anamarija krenula sama čitati dalje vijesti. 

"Eto, stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana", na kraju je kazala voditeljima Romini Knežić i Petru Pereži. 

"Da, cijeli dan je napeto, Anamarija", odgovorila joj je Romina, a Petar se ubacio i komentirao: "Na svim područjima, čini mi se..." Nakon toga Romina je gledateljima najavila prognozu, no nakon reklamnog bloka, prognoze nije bilo.

VIDEO>>Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KN
Knindza
18:00 14.09.2022.

Da ih nije Vucic kupio?

PA
Palence
18:23 14.09.2022.

Gazda Šolak skuplja lovu za hotel u Puli pa je uveo mjere štednje na svoje tv kanale...

LE
Levanto
19:35 14.09.2022.

Inače, reporteri su bez temeljnog znanja, zamuckuju, frfljaju, otežu. Bože sačuvaj. Danas, HTV reporterka iz Londona je za smijanje, jer njene reportaže su sve osim reportaže.