Jedan detalj

Novi spot Eda Sheerana ima preko 20 mil. pregleda i ima svojevrsni hrvatski 'štih'

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
05.07.2019.
u 14:18
Pred kraj samo spota u nekoliko završnih kadrova nalazi se i mlažnjak hrvatske aviotvrtke Jung Sky.
Pogledaj originalni članak

Video spot za pjesmu "Beautiful people" popularnog britanskog pjevača Eda Sheerana, koji je samo u prvom tjednu otkako je objavljen na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, ima i svojevrsni hrvatski „štih“.

Naime, pred kraj samo spota u nekoliko završnih kadrova nalazi se i mlažnjak hrvatske aviotvrtke Jung Sky.  U zadnjim minutama spota tako se vidi njegov logo u posljednjoj minuti spota vidljiv u nekoliko kadrova, a u gornjem desnom kutu nazire se i hrvatska zastava.

„Nije prvi put da smo naš avion ustupili za projekt ovakvog tipa, ali je ovo svakako bila jedna od najjednostavnijih suradnji dosad. Od starta to finiša sva komunikacija, kako s brokerima tako i s ekipom na snimanju, tekla je vrlo glatko zbog čega je ovo sve skupa bilo jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo za našu posadu“, rekao je Krešimir Jung, CEO aviotvrtke Jung Sky.


 

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.