Još jedna ekskluziva

O. J. Simpson priznao Oprah: Istina je, ubio sam svoju suprugu Nicole!

O. J. Simpson priznao Oprah: Istina je, ubio sam svoju suprugu Nicole!
23.06.2011.
u 19:56
Sportaš neće snositi posljedice za zločin koji je učinio, jer se, prema zakonu SAD-a, nakon oslobađajuće presude, ne može ponovo optužiti za isto kazneno djelo.
Pogledaj originalni članak

Oprah Winfrey je, ekskluzivno u zatvoru, na intervju privela O. J. Simpsona. Gostujući u njezinoj emisiji koja se snimala iza rešetaka, priznao je da je u samoobrani ipak ubio bivšu suprugu Nicole. Simpson zbog pljačke i otmice služi devetogodišnju kaznu u zatvoru u Nevadi.

Iako je za slučaj ubojstva njegove supruge 1995. sve ukazivalo na njegovu krivnju, brzo je oslobođen optužbi i pušten na slobodu. Oprah Winfrey zaslužna je što je istina ipak izašla na vidjelo.

Nije poznato zašto je bivši sportaš odlučio baš sada priznati krivnju, no očito dobro poznaje zakon. O. J. Simpson, naime, neće snositi posljedice za zločin koji je učinio, jer se, prema zakonu SAD-a, nakon oslobađajuće presude, ne može ponovo optužiti za isto kazneno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

21
21Century
20:14 23.06.2011.

Ma, baš si nas iznenadio!

ZM
zmaj5
20:47 23.06.2011.

Eto još jedan copy paste, i tako u nedogled,dajte se uozbiljite,nemojte prenositi neprovjerene informacije: ---------------------------------------------------------------------------------------- No, glasnogovornički tim koji zastupa Oprah tu je informaciju vrlo brzo demantirao. \"Ništa od onoga što se priča nije točno\", kazali su u Oprinoj kompaniji za Hollywood Reporter

MA
Mamlaz
00:31 24.06.2011.

Vi ljudi isto u svašta vjerujete. Neka mi Oprah sutra da 100 soma eura za ekskluzivni intervju i prekosutra ćete čitati da je vaš voljeni Mamlaz bio pravi počinitelj, pa i ako sam tada imao 10 godina :)