Tradicionalni obred

Obitelj Amy Winehouse pokopala je i pepeo pokojne zvijezde

Foto: pixsell
Obitelj Amy Winehouse pokopala je i pepeo pokojne zvijezde
17.09.2012.
u 12:44
Pjevačica je 14. rujna trebala proslaviti 29. rođendan pa je ceremonija u sinagogi, kazala je obitelj pokojnice, svojevrsna proslava te "sretne" obljetnice.
Pogledaj originalni članak

Obitelj pjevačice Amy Winehouse jučer je priredila još jedan sprovod zvijezde koja je prošle godine u srpnju, u 27. godini života, preminula od trovanja alkoholom. U sjevernom Londonu njezin su pepeo, prema židovskim zakonima, pohranili u sinagogi i tako joj, kažu, osigurali vječni spokoj.

Na posljednjem ispraćaju pjevačice, kojem je nazočilo 70-ak uzvanika, otkrivena je i Amyina nadgrobna ploča, piše The Sun. Na spomeniku glazbenici 61-godišnji Mitch Winehouse dao je uklesati sliku slavuja, pokraj koje je voljenoj kćeri ružičastim slovima ispisao posljednji pozdrav i rođendansku čestitku za 29. rođendan.

Naime,  Amy je 14. rujna trebala proslaviti rođendan pa je ova ceremonija, kazala je obitelj pokojnice, svojevrsna proslava te "sretne" obljetnice. 

– Bila je naša kći, sestra i teta. Jako nam nedostaje, nikada je nećemo zaboraviti... – poručila je njezina obitelj na internetskoj stranici fondacije "Amy Winehouse".

 

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.