Izgubili na sudu

Obitelj Michaela Jacksona izgubila: AEG Live nisu krivi!

Foto: Reuters/PIXSELL
Obitelj Michaela Jacksona izgubila: AEG Live nisu krivi!
03.10.2013.
u 09:31
Obitelj Michaela Jacksona izgubila je spor koji su vodili s tvrtkom AEG Live, od kojih su tražili odštetu za Michaelovu smrt.
Pogledaj originalni članak

Obitelj Michaela Jacksona izgubila je spor koji su vodili s tvrtkom AEG Live, od kojih su tražili odštetu za Michaelovu smrt. Porota je presudila kako AEG nisu krivi, iako jesu zaposlili doktora Conrada Murrayja da se brine za njega. Naime, smatraju kako je Conrad bio kvalificiran dase brine za Jacksona. Stoga su njegova djeca i majka Katherine izgubili, javlja TMZ.

Obitelj Jackson tužila je AEG Live jer su zaposlili Murrayja, a tužba se zasnivala na činjenici da ga je on ubio iz nehaja, stoga, prema njihovim tvrdnjama, nije bio kompetentan brinuti se za preminulog glazbenika. Predstavnik porotnika izjavio je poslije suđenja na press konferenciji kako smatraju da je doktor Murray generalno bio kompetentan brinuti se o Michaelu.

- Ne smatramo da je bio etičan, no bio je komptetentan u vrijeme kada je angažiran. Tvrtka AEG branila se tvrdnjom kako nisu unajmili niti znali da je Jackson unajmio Murrayja. Da podsjetimo, Murray je proglašen krivim za ubojstvo iz nehaja zbog nesavjesnog liječenja Michaela Jacksona.

>>Michael Jackson mislio je kako nije dovoljno slavan

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.