Prerani odlazak

Obitelj želi Amy pokopati sutra, uzrok smrti još nije poznat

Foto: Pixsell
Amy Winehouse (1)
Foto: Pixsell
AMY (1)
Foto: pixsell
amy winehouse
Foto: Pixsell
Amy Winehouse (1)
Foto: Pixsell
Amy Winehouse (1)
25.07.2011.
u 18:52
Obdukcija tijela 27-godišnje glazbenice, obavljena je danas popodne i nije otkrila uzrok smrti, a na toksikološke i histološke rezultate će se čekati dva do četiri tjedna
Pogledaj originalni članak

Dok svijet oplakuje Amy Winehouse, u javnost su izašli novi detalji o smrti britanske zvijezde soula koja je pronađena mrtva u nedjelju popodne u svojem stanu u Londonu. Glasnogovornik Chris Goodman potvrdio je da je nesretna Amy posljednje trenutke provela sama u svom krevetu, a mrtvu ju je pronašao tjelesni čuvar.

 Droga nije pronađena

 – Amy je rekla tjelesnom čuvaru da ide spavati i otišla u svoju sobu. Nakon nekog vremena otišao ju je probuditi, no shvatio je da ne diše. Odmah je pozvao hitnu pomoć. Bio je u šoku. Nitko ne zna kako je točno umrla, ali zna se da je umrla sama u krevetu – izjavio je za TMZ Chris Goodman, koji je bio i Amyn dobar prijatelj. Iako je više izvora potvrdilo da je Winehouse večer prije smrti od lokalnog dilera kupila heroin, kokain, ecstasy i ketamin, policija navodno u njezinu stanu nije pronašla drogu.Obdukcija tijela 27-godišnje glazbenice obavljena je danas popodne i nije otkrila uzrok smrti, toksikološki i histološki rezultati biti će poznati za dva do četiri tjedna i otkrit će uzrok smrti. Obitelj pjevačice, sukladno židovskoj vjeri, Amy želi na vječni počinak ispratiti sutra, samo dan nakon obdukcije kako ne bi prošlo previše vremena od smrti do pokopa. Iako nije živjela životom primjerenim vjernici, dobitnica pet Grammyja za drugi album “Back to Black” često je u intervjuima isticala religioznost te je nosila ogrlicu s Davidovom zvijezdom. Nakon što su jučer ujutro identificirali njezino tijelo, Mitch i Janis Winehouse zajedno s Amynim starijim bratom Alexom posjetili su dom svoje kćeri u Camdenu, četvrti u sjevernom dijelu Londona. Uplakani i utučeni zahvalili su okupljenim obožavateljima na ljubavi koju su iskazali za njihovu prerano preminulu mezimicu.

– Ne mogu vam reći koliko nam ovo znači. Zaista nam puno olakšava ovu tragediju. Slomljeni smo i teško pronalazim riječi. Hvala vam što ste došli – obratio se Mitch Winehouse mnoštvu, dok je njegova supruga razgledala crteže, igračke, boce votke i poruke ostavljene ispred viktorijanske kuće u kojoj je kontroverzna pjevačica živjela.

 Izlazi treći album?

– Najdraža Amy, drago mi je da si stigla doma. Šaljem ti ljubav i svijetlo, princezo – poručio je jedan obožavatelj. U zajedničkoj izjavi medijima obitelj Winehouse izrazila je duboko žaljenje zbog smrti “voljene kćeri, sestre i nećakinje”. – Njezin odlazak ostavit će golemu prazninu u našim životima. Zajedno je se prisjećamo i cijenili bismo malo privatnosti u ovim užasnim okolnostima – izjavila je obitelj. Tijelo slavne kantautorice još se nije ni ohladilo, a diskografske kuće već planiraju zaradu na njezinoj smrti. Naime, Winehouse je radila na trećem albumu, a iako se isprva mislilo da nije stigla dalje od demo-snimki, najnovije informacije govore da postoji dovoljno materijala za izdavanje posmrtnog albuma, piše Daily Telegraph. Optimistična Amy još je u srpnju prošle godine najavila da bi album trebao izaći u siječnju.

 – Novi album bit će jako sličan prethodnome. Bit će puno pjesama koje će se puštati na džuboksu – rekla je tada. Nedugo prije smrti snimila je pjesmu i s legendarnim američkim džez-pjevačem Tonyjem Bennettom “Duets II” čiji je izlazak planiran za 20. rujna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.