OBJAVIO NA FACEBOOKU

Odgađa se 'Stanje nacije', Šprajc otkrio da je bolestan: 'Kad nakon toga progovorim, neću stati'

Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Zoran Šprajc
Foto: RTL/Screenshot
Zoran Šprajc
Foto: Instagram
Zoran Šprajc
Foto: screenshot/instagram
Zoran Šprajc
Foto: Instagram
Zoran Šprajc
26.08.2022.
u 12:10
- Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15 sati, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22.15! - napisao je Šprajc
Pogledaj originalni članak

Iako je za večaras bilo najavljeno emitiranje Stanje nacije na RTL-u, Zoran Šprajc (54), urednik i voditelj emisije, objavio je na Facebooku da se početak emitiranja ipak odgađa za tjedan dana, i to zbog zdravstvenih razloga. 

- Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15 sati, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22.15! - napisao je Šprajc. 

Podsjetimo, nakon što je napustio RTL Direkt Zoran Šprajc u svibnju je krenuo s novim projektom, emisijom ''Stanje nacije''. Riječ je o političkoj satiri, žanru koji najbolje pristaje Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas. Odmah nakon emisije uslijedili su komentari na društvenim mrežama, a gledatelji su, čini se, podijeljeni kada je riječ o emisiji. Jedni je hvale, dok su drugi njome razočarani, a nakon što su uslijedile prve reakcije, oglasio se i sam Šprajc. 

 "Hvala svima na podršci, na gledanosti na pohvalama, ali i na kritikama. Prvi put se u Hrvatskoj radi ovakva emisija, a format je prilično zahtjevan, učimo na greškama i znamo da moramo još mnoga toga popraviti, ali sad bar znamo od čega krećemo. Naš je slogan: uzdaj se u se i u svoga štrumfa!" poručio je tada voditelj putem svoje Facebook stranice.

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke 

NAKON 35 GODINA

Mile Kekin prvi put opširno o raspadu Hladnog piva: 'Ne vidim zašto bi završili po sudovima niti oko čega'

- Neko duže vrijeme nećemo nastupati zajedno. Govorimo o godinama. A kad i ako nas opet bude volja, stati ćemo opet zajedno na binu. Možete to nazvati i raspad ili duža pauza i stanka, kako god, fakt je da nećemo više zajedno nastupati do neodređene točke u budućnosti. Grupa System of a Down to zove "hiatus". Pa evo, idemo i mi na jedan hiatus malo jači - rekao je Kekin

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

ME
MediciKM
13:16 26.08.2022.

Ovaj si umislio da je netko...ajde...

AN
antes
14:06 26.08.2022.

Gospodin Šprajc nije ni približno toliko zanimljiv, koliko on misli, da jest. To se vidi po detaljima u ponašanju: jeftine dosjetke, sitnice prikazuje kao važne; provokacije same sebi svrha, izlizana 'fore'. Sve u svemu, želio bih mu dobro zdravlje i neki drugi posao.

LA
Larson
13:32 26.08.2022.

Ne želimo te na telki. Ozdravi ti naravno, ali na želimo te gledati na televiziji, u tom smislu si nevažan.