OBJAVA NA X-u

Oglasila se Melania Trump, čovjeka koji je pokušao ubiti njezinog supruga nazvala je čudovištem

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
14.07.2024.
u 16:58
Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe koji su riskirali vlastite živote kako bi zaštitili mog supruga - napisala je na početku svoje izjave bivša prva dama Amerike.
Pogledaj originalni članak

Na izbornom skupu Donalda Trumpa u Pennsylvaniji bivši američki predsjednik okrznut je metkom u napadu koji se dogodio na njegovom predizbornom skupu. O ovom događaju sada se oglasila i njegova supruga Melania Trump. Bivša prva dama nazvala je napadača 'čudovištem' i na društvenoj mreži X opisala je trenutak kada je gledala kako metak pogađa uho njezinog supruga. - Kad sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da su moj i Barronov život na rubu razarajuće promjene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe koji su riskirali vlastite živote kako bi zaštitili mog supruga - napisala je na početku svoje izjave bivša prva dama Amerike. U nastavku se dotaknula osobe koja je pucala na Trumpa. 

- Čudovište je mog supruga vidjelo kao neljudski politički stroj i pokušalo je uništiti sve Donaldove strasti, njegov smijeh, domišljatost, ljubav prema glazbi i inspiraciju - napisala je i dodala: - Uzdignite se iznad mržnje i prostodušnih ideja koje potiču nasilje. Stigli su vjetrovi promjena. Zahvaljujem vam na svoj podršci. Pohvaljujem one od vas koji ste posegnuli izvan političkih podjela – hvala vam što ste zapamtili da su i osobe u politici žene i muškarci koji imaju voljene obitelji. 

 

 

Bivši republikanski predsjednik Donald Trump također se obratio javnosti. U izjavi je Trump najavio svoje obraćanje iz Wisconsina, gdje će se ovaj tjedan održati predizborni skup. 

Trump je napisao: "Hvala svima na vašim mislima i molitvama jučer, jer je samo Bog spriječio da se dogodi nezamislivo. Nećemo se bojati, već ćemo ostati postojani u našoj vjeri i prkosni pred zlom. Naša ljubav ide prema drugim žrtvama i njihovim obiteljima. Molimo za oporavak ranjenih i čuvamo u srcima uspomenu na građanina koji je tako strašno ubijen. U ovom trenutku, važnije je nego ikad da ostanemo ujedinjeni i pokažemo naš pravi karakter kao Amerikanci, ostajući snažni i odlučni, te ne dopuštajući zlu da pobijedi. Iskreno volim našu zemlju i volim vas sve, i radujem se što ću se ovog tjedna obratiti našoj velikoj naciji iz Wisconsina."

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Maks:
Maks:
10:52 15.07.2024.

Od uspjesnog atentata i pogibije Trampa najvise bi profitirali Putin i Medved. Usporedili bi to s atentatom na Kenedija i dobili izbore tko god naslijedio Trumpa i Melany bi pobjedila. Putin zrtvuje svaki dan stotine Rusa u Ukrajini a Tramp kao covjek je samo jedan od pijuna. Ja mislim i Tramp je to odavno shvatio . Treba razmisliti o toj mogucnosti!

EB
EBERT
22:25 14.07.2024.

Hm .A tlo u svim slučajevima sije mržnju ? Poštovana.