sjećate li ga se?

Oglasio se kuhar koji je nakon Večere za 5 pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike: Ona je sve zakuhala

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
27.08.2021.
u 08:58
Snimka se i prije samog emitiranja proširila internetom, a brojni gledatelji kritizirali su Božidara na društvenim mrežama i nakon emisije u kojoj je sudjelovao.
Pogledaj originalni članak

Najviše pozornosti u showu 'Večera za 5' prošle sezone privukao je Božidar Miodragović iz Bjelovara. Za večeru je od ostalih sudionika dobio samo 17 bodova, a nakon što je shvatio da je zadnji, pobjesnio je na ostale kandidate koje je zasuo uvredama. Snimka se i prije samog emitiranja proširila internetom, a brojni gledatelji kritizirali su Božidara na društvenim mrežama i nakon emisije u kojoj je sudjelovao. 

Božidar se sada odlučio oglasiti o svemu. 

– Ne kajem se zbog svojih postupaka, oni su ološi! Sami su priznali da nisu ocjenjivali jela nego mene. To je strašno! Meni je najvažnije da me struka podržala, i to iz cijele regije. Poslali su mi poruke podrške i to mi najviše znači. Pravi prijatelji koji me poznaju bili su uz mene – kazao je Božidar za Slobodnu Dalmaciju

Dodao je i da ne želi komentirati Nedinu hranu, da je hrana nekih kandidata izgledala kao da im se ptica po**** na tanjur te da mu je prijetila da će dobiti metak. 

– Nedinu hranu ne želim ni komentirati. Pazite, ta ista Neda, ona je već prvog dana snimanja, kad još i nije došlo do večere rekla: ''Dobit će Božo metak u petak!'' O čemu mi pričamo... Pa izmislili su da mi je desert imao dlake. Neda je sve zakuhala, tu nema govora. Samo mi je žao da je nisam izbacio van sa snimanja. Zamjeram i produkciji što nisam kuhao odmah na početku tjedna, u ponedjeljak, jer bi sve bilo drukčije. I ne bih dobio ocjene koje sam dobio – zaključio je Miodragović. 

VIDEO Incident na snimanju ''Večere za 5 na selu'': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

 

POŠTIVANJE KANONSKIH PROPISA

Zbog sumnji na zlostavljanje udaljen popularni franjevac sa Svetog Duha

Poštivajući interes javnosti, provincija poziva medije da se prilikom izvještavanja o ovom događaju suzdrže od otkrivanja detalja mogućeg kaznenog djela kako bi poštivali sve zakonske odredbe i zaštitili sve dionike te civilnim vlastima omogućili provedbu sveobuhvatne istrage u čemu će imati punu podršku i suradnju cijele Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca“, piše u priopćenju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:17 27.08.2021.

Normalniji su ljudi u psihjatriskim bolnicama, nego mnogi vani

BO
bolnaistina
09:55 27.08.2021.

Bolje ga izgubiti, nego pronaći. Pokazao je svoje pravo lice.

TM
trade_mark
09:15 27.08.2021.

dlake u hrani, suho meso, desert za koji trebaš hilticu! savršena večera za 2! deda, NITKO ti ne bi dao više od 3!