Na vrhu

Ona je najplaćenija holivudska glumica i to može zahvaliti filmu Gravity

Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
sandra bullock
Foto: HT/WENN/PIXSELL
sandra bullock
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
sandra
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
sandra bullock
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Sandra Bullock
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
hollywood
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Sandra Bullock
05.08.2014.
u 15:30
Ova 50- godišnja glumica zaradila je prošle godine čak 51 milijun dolara i to zahvaljujući velikom uspjehu filma Gravity snimljenog 2013. godine
Pogledaj originalni članak

Sandra Bullock našla se na vrhu Forbesove liste najplaćenijih holivudskih glumica.

Zaigrala je prošle godine u dva velika filmska hita, 'The Heat' i 'Gravity', a ova 50- godišnja glumica zaradila je prošle godine čak 51 milijun dolara i to zahvaljujući velikom uspjehu filma Gravity snimljenog 2013. godine. U njemu Sandra Bullock glumi znanstvenicu u svemirskoj misiji koja se u orbiti nađe u velikim problemima i bori se za vlastiti život sasvim sama nakon što su svi članovi svemirske letjelice umrli. Film je postigao veliki uspjeh zaradivši 716 milijuna dolara i čak 10 nominacija za Oscara i 7 zlatnih kipića.

Druga najplaćenija glumica na listi je Jennifer Lawrence (23) s 34 milijuna dolara koja je lani glumila u filmovima 'American Hustle' i 'Hunger Games: Catching Fire', od kojeg joj i dolazi većina zarade, a slijedi ju Jennifer Aniston (45) sa zarađenim 31 milijunom dolara. Slavna "prijateljica" većinu zarade ubire od reklamnih ugovora, a dio je zaradila ulogama u komedijama 'We're The Millers' i 'Horrible Bosses'.

Na četvrtom mjestu nalazi se Gwyneth Paltrow (41), kojoj prihode donosi odigrana uloga u filmu 'Iron Man 3', a ostatak zarade od 19 milijuna dolara  donosi joj ugovori s kozmetičkim i modnim brandovima Max Factor, Hugo Boss i The Goop.

 Peto mjesto dijele Angelina Jolie (39) i Cameron Diaz (41) sa zarađenih 18 milijuna dolara.

>>Sandra Bullock proglašena osobom godine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Daruvar_
Daruvar_
16:05 06.08.2014.

Hrvatska za status smeća dobiva najgore uvjete, a ova za igranje u holivudskomu smeću milijune svježe naštampanih dolara bez ikakva pokrića.

Još iz rubrike Showbiz