FANOVI ODUŠEVLJENI

Osvanula fotka sa Splitskog festivala! Prepoznajete li ove legende u društvu Miše Kovača?

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Mišo Kovač
Foto: Instagram
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Oliver Dragojević i Zdenko Runjić
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Mišo Kovač
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Mišo Kovač
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije
30.03.2022.
u 17:25
Fotografija nas vraća u zlatno doba Splitskog festivala, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća. Na fotografiji su Mišo, Tereza Kesovija i Zdenko Runjić
Pogledaj originalni članak

Na službenom Instagram profilu Miše Kovača (80) pojavila se fotografija koja je preuzeta s grupe Splitski spomenar, a koja nas vraća u zlatno doba Splitskog festivala, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća. Na fotografiji su Mišo, Tereza Kesovija i Zdenko Runjić. 

Inače, Mišo je 1975. godine na Splitu pobijedio s Runjićevom pjesmom "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim", koju je prije nekoliko mjeseci obradio u duetu sa Sašom Antićem. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, legenda hrvatske glazbene scene krajem prošle godine liječio se u KBC Split od koronavirusa. Nedugo prije što se zarazio koronom bio je smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je nakon terapije antibioticima bio pušten kući. Sličan scenarij dogodio se i u listopadu kada je primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split odakle je brzo pušten na kućno liječenje.

Nedavno je objavljeno kako Mišo priprema spektakl na Poljudu za sve svoje obožavatelje, a osim njega na koncertu bi trebalo nastupiti i nekoliko gostiju. 

VIDEO: Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo' 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
blekpanther
18:50 30.03.2022.

Gdje bijaše Vice u to doba?