DARUJEMO 5X2 ULAZNICE

Osvojite ulaznice za stand-up nastup Marka Dejanovića u Lisinskom

Foto: PROMO
Foto: PROMO
14.10.2024.
u 14:34
Večernji list je za pet najbržih čitatelja osigurao po dvije ulaznice za stand-up nastup Marka Dejanovića u Lisinskom! Sve što trebate je ispuniti obrazac na dnu teksta! Najbrži osvajaju.
Pogledaj originalni članak

U subotu 19. listopada Marko Dejanović u velikoj Dvorani Lisinski specijalnim showom “A Kad Smo Već Tu” slavi 10 godina stand-up comedy karijere.


“Naravno da želim nasmijati ljude, ali to nije jedino. Neki će reći da je suluda želja, nemoguća ambicija, da mi sav trening svijeta neće pomoći… Ali želim da se ponekoj ženi u publici zacakli oko kad izađem na pozornicu. Već više od dvije godine svakodnevno treniram, dižem utege, radim sklekove u stoju na rukama, znojim se i patim u 42. godini života. I govorim da je to za zdravlje. Jeste i to. Ali, budimo iskreni, ja bi izazivao očnu caklinu. Žena mi kaže da sam u najboljoj formi otkad me zna, iako kaže i da ona više voli ‘vretenaste’ mišiće, kao kod atletičara, a ne ove moje medvjeđe, grmalj s bosanskih brda. Drugi dio ne izgovara, ali vidim da misli.” kaže Marko o fizičkim pripremama.

Dodaje da je u zadnjih šest mjeseci smršavio oko pet kila. I dok neki to pripisuju stresu, Marko tvrdi da je zaslužan trening i svakodnevno igranja nogomet sa sinom.

“Kažem vam, izgledam najbolje ikad. Pokušao sam to testirati ovo ljeto na plaži. Skinuo majicu, nalaktio se da se izravnaju nabori na trbuhu i čekao da me spaze. Ali su me zeznula dvojica mlađih i isklesanijih muškarac koji su od cijele plaže odlučili sjesti desno i lijevo od mene pa sam izgledao kao da im samo dajem kontrast.”


Ukućane mu manje zanima fizička priprema od onoga što će pričati.

Foto: PROMO

“Sin je manje zabrinut, on sa svojih sedam godina je zabrinut jedino hoćemo li i 19. prije Lisinskog igrati nogomet ili ću ga morati odbiti. Žena ispituje. Vodi neke prijateljice na taj moj show karijere pa pita što ću o njoj pričati. Ja odgovaram ‘samo istinu’ i čini mi se da joj to ne umanjuje brige.”

Što je sve spremio za spektakl u Lisinskom saznajte 19. Listopada u Zagrebu. Ulaznice su dostupne na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima, a za više informacija pratite Facebook event.

A show poslje toga ide i na turneju nekim od najvećih dvorana Hrvatske: 25.10. Lora Split, 26.10. HNK Zadar, 13.11. DHB Pula, 14.11. HKD Rijeka i 14.12. HD Vukovar.

Osvojite ulaznice

Osvojite ulaznice ispunjavanjem obrasca ispod, a najbržih pet osvaja po dvije ulaznice. Sretno! 

Natječaj traje do 15. listopada do kraja dana, a dobitnici će biti objavljeni 16. listopada do kraja dana. 

Fill out my online form.
Pogledajte na vecernji.hr