novi početak

Otišla zbog ljubavi? Bandićeva bivša glasnogovornica nakon odlaska blista u New Yorku

Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dajana Antonija Bebek
12.02.2020.
u 12:51
Nekoliko mjeseci nakon što je otišla s mjesta glasnogovornice gradonačelnika Milana Bandića Dajana Antonija Bebek počastila se putovanjem u SAD.
Pogledaj originalni članak

U rujnu prošle godine mjesto glasnogovornice zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića napustila je Dajana Antonija Bebek.

Bebek se na toj poziciji zadržala četiri godine i tako postala najdugovječnija Bandićeva glasnogovornica. Ostavku je tada opravdala ''privatnim i poslovnim razlozima'', a nakon što je otišla od Bandića. krenula je na zasluženi odmor.

Dajana se trenutačno odmara u New Yorku, a svojim se putovanjem pohvalila na društvenim mrežama. – Ponovno u New Yorku – napisala je nekadašnja HRT-ova voditeljica i urednica te glasnogovornica HDZ-a.

Dajana ''preko bare'' uživa u društvu prijateljica s kojima posjećuje razne restorane, barove, a nije propustila ni izložbu pasa Westminster dog show 2020.

Bebek ne krije koliko uživa u putovanjima, a upravo uz New York je i emotivno vezana. – Kada ne bih živjela u mojem najdražem Zagrebu, kojemu je jedina mana što tu stanujem sama, onda bih voljela živjeti u New Yorku jer tamo mi je dragi s kojim prolazim sve izazove veze na daljinu. On je, srećom, često u Hrvatskoj – kazala je nedavno Bebek za 100 posto.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZE
Zekonja
15:28 12.02.2020.

To je bila ona Atlasova last minute ponuda: tri dana New Yorka za 500 eura. Otisla i moja susjeda, teta Roza.

TR
Tripoli
13:12 12.02.2020.

a kaj da se komentira..am je tuj zdavnja se poznato..kak je dosla,zakaj i zbog čega je prešla..