Uskoro na Novoj TV

Otkriveni parovi nove sezone Plesa sa zvijezdama: Emilija Kokić pleše uz jedno novo ime

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
14.02.2023.
u 10:42
Na plesni podij stiže 13 novih parova hit-showa ''Plesa sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati… Ne propustite novu sezonu hit-showa uskoro na Novoj TV.
Pogledaj originalni članak

Pripreme za najgledaniji zabavni show su u tijeku, plesne probe su krenule, a sada nam je najnoviji promotivni spot otkrio i kako je produkcija ''Plesa sa zvijezdama'' ove sezone spojila zvijezde i mentore. Glumica Petra Kurtela prepustit će se mentoru, plesnom koreografu i plesaču Damiru Horvatinčiću. Na plesnom podiju hit-showa Nove TV pratit ćemo i plesni razvoj sportašice Ane Zaninović, a u tome će joj od pomoći biti plesni partner, uspješni plesač i višestruki državni prvak  u kombinaciji standardnih i latinskoameričkih plesova Mario Ožbolt.

Glumac Alen Liverić svoj plesni talent brusit će uz mentoricu, poznatu plesačicu Elu Romanovu. Prvi put u Plesu sa zvijezdama natjecat će se i jedan političar, a gradonačelnika Svete Nedelje Daria Zurovca u plesnoj pustolovini podržavat će iskusna plesačica te prošlogodišnja finalistica Helena Janjušević.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec postaje mentor poznatoj glumici Dariji Lorenzi Flatz. Dva nova imena na zvjezdano-plesnom nebu su umjetnica i poznata influencerica Deniss Grgić i višestruki prvak Hrvatske u sportskom plesu Jakov Bjelac koji će biti njen mentor kroz sezonu popularnog showa. Novo plesačko ime ovog zabavnog formata jest i Patrik Seretin koji iza sebe ima osvojeno čak 21 državno prvenstvo, a s njim ćemo u paru vidjeti poznatu pjevačicu Emiliju Kokić.

Sportaš, influencer i model Fran Lauš plesat će na najglamuroznijem plesnom podiju uz mentoricu Rebeccu Krajnović, dok će poznatog voditelja Franu Ridjana kroz sve plesne izazove voditi vrhunska profesionalna plesačica Gabriela Pilić. U dvorani već sada vrijedno rade i influencer Marco Cuccurin i višestruka državna prvakinja i prošlogodišnja finalistica Paula Tonković.

Maju Drobnjaković vidjet ćemo pak u društvu mentora, plesača Marka Mrkića koji će se potruditi da upravo njih dvoje svojom plesnom čarolijom osvoje žiri i publiku. Kako će se poznati chef Mario Mandarić snaći u plesnom tandemu s plesačicom i mentoricom Helenom Naletilić, također ćemo saznati uskoro. Glumici Tari Thaller dodijeljen je Mateo Cvenić, pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg smo pratili i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV. Trinaest parova uskoro će se naći pred žirijem koji i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.  

dora 2023.

Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

Fodor i Battifiaca u jednom su trenutku komentirali pjesme s Eurovizije i naveli su kako najčešće najbolje prolaze "teške teme".  – Jedna takva zove se "Molitva". Čak je i pobijedila na Euroviziji. Doduše, nije bila naša predstavnica, ali smo razumjeli nekoliko riječi te pjesme – rekao je Mirko tijekom njihova zezanja, a ljubitelji Eurovizije u Srbiji zaključili su da naš voditelj tvrdi kako mi nismo razumjeli njihovu pjesmu.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit-showa ''Plesa sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati… Ne propustite novu sezonu hit-showa uskoro na Novoj TV!

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.