Datum je sve bliže

Otkriveno je u čijoj će haljini Ana Gruica otplesati prvi ples sa suprugom nakon crkvenog vjenčanja

Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ana Gruica i Boran Uglešić
11.08.2023.
u 20:30
Kada su prije pet godina imali vjenčanje kod matičara Ana je najprije htjela to zadržati samo za sebe, ali na kraju je fotografije sa svadbe podijelila s pratiteljima na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Prije pet godina glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Boran Uglešić vjenčali su se kod matičara u luksuznom hotelu Martinis-Marchi na Šolti i na intimnom vjenčanju bili su prisutni samo najbliži članovi njihove obitelji. Par će za nekoliko dana imati i crkveno vjenčanje poslije Velike Gospe, u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita gdje Anini roditelji imaju kuću. Naime, Boran je nedavno dobio crkveno poništenje svog prvog braka i sada s Anom može imati i crkveno vjenčanje. Za tu prigodu će splitska glumica nositi tri vjenčanice, doznaje Story i sve su s potpisom dizajnerice Matije Vuice, dok će svoj prvi ples sa suprugom otplesati u vjenčanici koju potpisuje njezin prijatelj i modni dizajner Ivica Skoko. 

- Uživao sam na večeri sa mojom Anom. Neraskidivo prijateljstvo koje traje punih 26 godina. Voli te tvoj Skoko puno i vidimo se uskoro u Splitu - napisao je nedavno Skoko u svojoj objavi na Instagramu kada se sreo s Anom i prema pisanju Storyja povod njihovom susretu bili su upravo dogovori oko posebne haljine za njezino vjenčanje. 

VEZANI ČLANCI

Kada su prije pet godina imali vjenčanje kod matičara Ana je najprije htjela to zadržati samo za sebe, ali na kraju je fotografije sa svadbe podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

- Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti “tajno”. Kao je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno. Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina - napisala je Gruica tada. Za to vjenčanje je nosila haljinu splitskih dizajnera Arileo, a kapicu koju je nosila na glavi po njezinoj je ideji izradila kostimografkinja Ankica Matijaš.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
RogaBabaroga
21:33 11.08.2023.

eto sad ćete imati o čemu pisati 2 tj