Ljubav s facebooka

Otokar Levaj oženit će ljubav iz srednje škole i seli se na Floridu

Foto: Facebook
Otokar Levaj oženit će ljubav iz srednje škole i seli se na Floridu
22.11.2015.
u 09:15
Glumcu koji je navršio 72 godine to će biti treći brak
Pogledaj originalni članak

Prigovorima da nas društvene mreže udaljavaju jedne od drugih Otokar Levaj nasmijat će se u lice. Upravo na Facebooku on je pronašao svoju ljubav iz srednjoškolskih dana Dunju Bedenko, s kojom planira vjenčanje i život na Floridi.

– Dunja i ja voljeli smo se u mladosti, no život nas je odveo na druge strane svijeta. Kad sam ugledao njezino ime na Facebooku, poslao sam joj poruku i tako je krenulo – ispričao je glumac za 24 sata. Vjenčanje je 8. prosinca na Floridi, a na svadbi će biti i Dunjine dvije kćeri iz prvog braka.

Glumcu koji je navršio 72 godine to će biti treći brak. Na Floridi će uživati u mirovini, a povratak u Zagreb planira zbog snimanja novih epizoda serije "Crno-bijeli svijet".

>> Otokar Levaj dva sata uživao je u jacuzziju u čarima Mile Elegović

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

SO
Soljženicin
09:54 22.11.2015.

Ova vijest me strašno zanimala. Opet se reklamiraju i propagiraju mantre oženi se. rastavi se- oženi se - preljubi se itd. Hajdemo popularizirati čvrst i odgovoran život i brak, pokušajmo objsniti što to znači imati kvalitetan i čvrst bra - zajednicu, što je to obitelj? Nemojmo uzore tražiti u trećepokušajcima, uzore u ljudima koji svoju sreću proklamiraju u bezbrojnim propalim pokušajima. Uglavnom prestanimo biti pokusni kunići raznoraznih psiholoških abortusa. A dotičnom gospodinu i gospođi u poodmaklim godinama želim puno sreće i uspjeha.

DU
Deleted user
12:45 22.11.2015.

Samo naprijed Otokar....ako ne probas neces znati da li si nesto propustio....I ja cu skoro kao i ti!

SX
sudbina x
10:48 22.11.2015.

Dunja ima dvije kčeri iz prvog braka sad očekuje sina iz braka sa Levajem. Došao ovakav bračni par kod fizijatra,kaže fizijatar muškarcu,dignite noge u zrak-digne on, dignite vi gospođo noge u zrak,digne i ona a onda upita svog Levaja stari a tko ce nas hebati...?