Uspomene

Ovako je slavna sportašica izgledala kao mala, a danas slavi 33. rođendan. Znate li o kome je riječ?

Foto: Facebook
Blanka Vlašić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Blanka Vlašić
08.11.2016.
u 18:05
– Još jedan rođendan i bezbroj blagoslova na kojima sam zahvalna Gospodinu – napisala je Blanka Vlašić uz fotku iz dana dok još nije išla ni u školu.
Pogledaj originalni članak

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić koja se s ovogodišnjih Olimpijskih igara u Riju vratila s broncom danas je proslavila 33. rođendan. "Još jedan rođendan i bezbroj blagoslova na kojima sam zahvalna Gospodinu", napisala je Blanka na Facebooku i uz ovaj potpis dodala fotografiju iz dana dok još nije išla ni u školu. 

Jedna od naših najboljih sportašica nedavno je dala intervju za RTL u kojem je otvoreno govorila o tome koliko joj je vjera pomogla da krajem 2012. godine prebrodi tešku situaciju kada nije mogla trenirati jer je bila ozlijeđena i morala je na operaciju. Tada se osvrnula i na temu braka i želju da osnuje obitelj. – Dopuštam Gospodinu da ispiše taj scenarij. Radujem se budućnosti, otvorena sam za tu svoju priču. Bez Božjeg blagoslova nema se smisla upuštati u to. To je polovična definicija braka. Ja želim da to sve bude onako kako gospodin Bog zamisli, to jedino tako može biti plodonosno u punini – rekla je tada. 

>>Pogledajte video u kojem Blanka Vlašić poziva mlade da joj se priključe na hodočašće u Mariju Bistricu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
stric15
01:50 09.11.2016.

...Sritno...