zaljubljeni par

Ovako oni provode vrijeme: Vedran Ćorluka objavio snimku Franke

Foto: Instagram
Ovako oni provode vrijeme: Vedran Ćorluka objavio snimku Franke
06.12.2015.
u 16:19
Vedran je Franku snimao dok izvodi pjesmu 'Dancing On My Own" pjevačice Robyn, koju je izvela prije dvije godine, kad je nastupila prije Beyonce u Areni Zagreb
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Vedran Ćorluka uživa u svakom trenutku sa svojom djevojkom Frankom Batelić. Par je trenutno u Moskvi gdje naš reprezentativac igra za nogometni klub Lokomotiv Moskva.

On je na Instagramu objavio kako provodi trenutke sa svojom dragom. Snimao ju je, naime, dok izvodi pjesmu  'Dancing On My Own" pjevačice Robyn, koju je izvela prije dvije godine, kad je nastupila prije Beyonce u Areni Zagreb.

>> Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u ljepotama Moskve

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GR
grodar
19:01 07.12.2015.

Zaboli me

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:50 08.12.2015.

Objavi još ponešto Vedrane, znamo mi da ti to možeš ...

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
21:07 06.12.2015.

koji ste vi dummies! taj video je objavljen pred par godina, znam za njega vec odavno. tak je tesko pogledati youtube i vidjeti kad je video uploadan?!