SUPERPAROVI

Ovi parovi zaljubili su se pred kamerama i ostali zajedno!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
12.03.2019.
u 07:00
Od 'Ljubav je na selu' do 'Big Brothera' i 'Života na vagi' svjedočili smo brojnim simpatijama natjecatelja, a neke od tih ljubavi traju i danas. Evo tko je još uvijek u vezi, tko se vjenčao, a tko dobio djecu…
Pogledaj originalni članak

Na RTL-u uskoro kreće novi show 'Superpar'. Od 'Ljubav je na selu' do 'Big Brothera' i 'Života na vagi' svjedočili smo brojnim simpatijama natjecatelja, a neke od tih ljubavi traju i danas. Evo tko je još uvijek u vezi, tko se vjenčao, a tko dobio djecu…

Nikša i Violeta - 'Big Brother'

U sezoni 2006./2007. dogodila se ljubav između Nikše Kekezovića Keke i Violete Halitaj, par se vjenčao prije sedam godina, a 2013. dobili su sina.

Mato i Nikolina - 'Ljubav je na selu'

Prvi koji su svoju ljubav započeli u 'Ljubav je na selu' bili su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, koji danas imaju dvoje djece. Upoznali su se u prvoj sezoni showa, baš kao i Tomislav i Karolina Copić, koji imaju jedno dijete.

Nikolina i Stjepan - 'Ljubav je na selu'

Nikolina Bunčić i Stjepan Pavlić upoznali su se u sezoni prikazanoj 2011. godine. Vjenčali su se 2012., a sada imaju kćer Niku i sina Stjepana. Žive na Stjepanovu imanju u Gredi pokraj Siska.

Dragana i Nemanja - 'Ljubav je na selu'

Farmerica pete sezone Dragana Vojnović i njezin tadašnji kandidat Nemanja Blanuša upoznali su se kada je on došao na njezino imanje. Iako su se cijelo vrijeme svađali, pa je Dragana Nemanju čak i potjerala s imanja, ipak su pronašli ljubav. Vjenčali su se 2016. godine, a ubrzo su postali roditelji malene Sare. U listopadu prošle godine supružnici su postali roditelji još jedne kćeri - Lare.

Mihael i Sara - 'Ljubav je na selu'

I šesta sezona emisije 'Ljubav je na selu' bila je plodna. U njoj su se zaljubili Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, koji su se također zaručili pred kamerama. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu.

Zvonko i Nikolina - 'Ljubav je na selu'

Farmer osme sezone Zvonko Koprivnjak osnovao je obitelj s Nikolinom Šalić, u koju se zaljubio još na prvom upoznavanju. U emisiji 'Iza kulisa' Zvonko je skupio hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu, a ona je rekla 'da'. Par je prošlog svibnja dobio kćer.

Valentina i Vatroslav - 'Ljubav je na selu'

Valentina Curić iz Čitluka i njezin Vatroslav Tijan iz Ražanca roditelji su postali u veljači, a vjenčanje su najavili za 27. srpnja.

Dorian i Ivana - 'Život na vagi'

Pobjednik druge sezone showa 'Život na vagi' i njegova djevojka, koju je upoznao ondje i dalje su u sretnoj vezi. Dorian Crnković definitivno može reći da mu je taj show promijenio život, i to na više razina. Uz to što je smršavio, Dorijan je pronašao djevojku Ivanu Stapić od koje je nerazdvojan.

Hana i Goran - 'Gospodin Savršeni'

U prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' dobili smo prvi sretni par. Naime, kandidatkinja Hana Rodić i Goran Jurenec zbližili su se u showu, a potom i zaljubili. Par svoju sretnu vezu na daljinu održava tako što Goran često iz Njemačke dolazi u Zagreb kako bi bio sa svojom dragom.

 

A naše nove 'Superparove' otkrijte u istoimenom showu koji uskoro kreće na RTL-u!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.