Udala se pop princeza

Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore

Foto: Instagram
Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
Britney Spears na premijeri filma 'Once Upon a Time in Hollywood'
Foto: Instagram screenshot
Foto: instagram
Foto: Instagram/ britneyspears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Autori Vecernji.hr, Hina
10.06.2022.
u 08:30
Prema TMZ-u, Britneyn brat Bryan pozvan je na vjenčanje, ali ne i njezina sestra Jamie-Lynn i roditelji.
Pogledaj originalni članak

Intimno vjenčanje pjevačice Britney Spears (40) i njenog 28-godišnjeg partnera, trenera fitnessa Sama Asgharija održalo se u četvrtak u Los Angelesu. Izvor koji citira američka publikacija People rekao je da je na vjenčanje pozvano oko "60 uzvanika iz njihova bliskog kruga", a među njima je bilo i slavnih osoba. 

Foto: profimedia

Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton i Drew Barrymore samo su neka od zvučnih imena. Njezini sinovi Sean Preston (16) i Jayden James (15) nisu bili na vjenčanju.

Britney je za veliki dan odabrala haljinu poznate modne kuće Versace, a do oltara je hodala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Presleyja ''Can't Help Falling in Love''.

Prema TMZ-u, Britneyn brat Bryan pozvan je na vjenčanje, ali ne i njezina sestra Jamie-Lynn i roditelji.

Njezin bivši suprug Britney Spears Jason Alexander uhićen je u njezinoj kući u Los Angelesu dok se pripremala za vjenčanje. Policajci iz okruga Ventura reagirali su na prijavu upada na tu adresu i uhitili 40-godišnjeg Alexandera.

Foto: profimedia

Glasnogovornik policije potvrdio je novinskoj agenciji PA da je Alexander uhićen zbog postojeće tjeralice i da je nakon incidenta odveden s mjesta događaja u policijsku postaju. Nedugo prije incidenta njezin bivši partner Alexander objavio je na Instagramu priču uživo iz blizine imanja u kojoj je rekao da je tu da "upadne" na vjenčanje.

Spears i Asghari zaručili su se u rujnu prošle godine, a pjevačica se našalila da je prosidba "zakasnila". Trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo njezin život prekinuo je Vrhovni sud Los Angelesa u studenome prošle godine. Spears ima dvoje djece, Seana i Jaydena, s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Pjevačici je to treći odlazak pred oltar. Pjevačica je u svibnju objavila gubitak svoje "čudesne bebe rano u trudnoći". Ona je otkrila da je trudna mjesec dana ranije, rekavši da je napravila test nakon što ju je Asghari zadirkivao da je "trudna hranom".

Spears se udaljila od članova svoje obitelji nakon što je 2008. stavljena pod kontroverzni nadzor, koji je kontrolirao mnoge aspekte njezina života, uključujući njezine financije zbog zlouporabe droga i problema s mentalnim zdravljem.

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia

VIDEO>>Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.