slatko iščekivanje

Petar Grašo najavio koncert u Beogradu i progovorio o prinovi: 'To je novi pečat, najljepši, do kraja života'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Foto: Jadran Babić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: Privatni album
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Matej Grgić
Foto: Simone Di Luca
Foto: Mario Poje
Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Mario Poje
Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Mario Poje
Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
13.04.2022.
u 17:31
Poslije dva uspješna koncerta u Areni Zagreb gdje je s publikom proslavio i svoj rođendan, glazbenik Petar Grašo (46) priredio je koncert za pamćenje u Splitu, a sada je najavio veliki glazbeni spektakl 11. studenog u beogradskoj areni.
Pogledaj originalni članak

Poslije dva uspješna koncerta u Areni Zagreb gdje je s publikom proslavio i svoj rođendan, glazbenik Petar Grašo (46) priredio je koncert za pamćenje u Splitu, a sada je najavio veliki glazbeni spektakl 11. studenog u beogradskoj areni. Iako je nastup za nekoliko mjeseci, Grašo je najavio goste i produkcijske planove, a osvrnuo se i na temu prinove koja uskoro stiže u njihovu obitelj.

-Nemam tremu, imam slatko iščekivanje. Tip sam koji jednostavno zna da će tih par dana prije koncerta biti strahovito burno… Dva dana prije koncerta moj mozak stavi se u safe mode. Nemam tremu niti posebne rituale. Kada znam da sve štima, a ja sam veliki control freak, što je vrlina i mana, sat prije koncerta se zatvorim u garderobu. Alkohol ne pijem, ali natočim jedan mali viski, nazdravim s bendom i krenemo svirati- ispričao je glazbenik za srpski Story, a potom je odgovorio na pitanja o prinovi.

-Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se- dodao je Grašo, pa otkrio kako ime još uvijek nemaju spremno.

Podsjetimo, glazbenici Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači u crkvi svetog Dominika u Splitu. Hana je zablistala u elegantnoj i glamuroznoj haljini modnog brenda Arileo, a Petar je odabrao klasično odijelo s leptir-mašnom. Poslije crkvenog obreda s uzvanicima su otišli proslaviti u restoranu Adriatic Grašo.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ED
edvardl
18:04 13.04.2022.

"FUJJJJ!!! Još jedan jadnik, koji se prodaje za par stotina Eura!, Zato su Mišo i Oliver legende, jer se nisu prodavali!

MA
Mateo11
18:21 13.04.2022.

Kenjac ostani u Beogradu kod svojih četnićkih prijatelja!!Ne vraćaj se u Hrvatsku jer te ćeka Torcida!!

TI
tigidar9
18:54 13.04.2022.

Jel' s njim ide i Rađa ili će ga neki srbin tamo 'tetošiti' !?