dragocjeni trenuci

Petar Grašo o očinstvu: 'Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio, ali sretan sam ulogom roditelja'

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Matej Grgić
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Jadran Babić
Foto: Promo/Fusion Festival
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
27.08.2022.
u 12:40
Hana je također odrasla u obitelji koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je golemo, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živjeti što je moguće dalje od tabloida- rekao je Grašo.
Pogledaj originalni članak

 Pjevač Petar Grašo (48) ovog ljeta ima vrlo gust raspored i brojne koncerte koji došli na red nakon što su bili odgođeni zbog korone, a nedavno je sa suprugom Hanom Huljić (31) dobio kćerkicu Albu. Glazbenik je sada otkrio kako se snašao u ulozi oca.

-Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja- rekao je Petar za Story te otkrio kako njegova supruga nije navikla na medijsku pažnju koju dobiva u posljednje vrijeme.

-Hana je također odrasla u obitelji koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je golemo, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živjeti što je moguće dalje od tabloida- dodao je Grašo.

Petar je u razgovoru za InMagazin otkrio kako je prošao prvi susret s kćerkicom te kako mu nije bio problem putovati iz Komiže do Splita pa nazad u Dubrovnik.

- Nije bilo teško, hvala svim ljudima na podršci, prijateljima i svima koji se raduju zbog nas.  Uspio sam poljubiti kćerkicu, svirao sam u Komiži i stigao sam taksijem u 4 ujutro da bih je vidio- rekao je Grašo pa otkrio što će Alba slušati. - Slušat će ono što je najvažnije za svako dijete pa tako i za moje dijete, glasove onih ljudi koji ju vole- dodao je glazbenik.

Inače, Hana rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Prvu Albinu fotografiju na Instagramu objavio je Grašin kum Dino Rađa.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.