Glazbeni spektakl

Petar Grašo objavio je video s priprema za koncert: Odbrojavanje i zagrijavanje je počelo

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić
Foto: Instagram
Petar Grašo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Petar Grašo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Pjevač Petar Grašo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Pjevač Petar Grašo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Petar Grašo dobitnik nagrade Cesarica za hit godine
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Petar Grašo dobitnik nagrade Cesarica za hit godine
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić
17.03.2022.
u 19:45
Tko sve dolazi u Arenu Zagreb? - napisao je pjevač uz video s probe. Na Instagram Storyju napisao je i kako se vseli koncertima, a 19. ožujka proslavit će i 46. rođendan
Pogledaj originalni članak

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) u petak i subotu 18. i 19. ožujka nastupit će u zagrebačkoj Areni, a na Instagramu je pokazao kako idu pripreme za koncert. 

-  Odbrojavanje i zagrijavanje je počelo! Tko sve dolazi u Arenu Zagreb? - napisao je pjevač uz video s probe. Na Instagram Storyju napisao je i kako se veseli koncertima, a 19. ožujka proslavit će i 46. rođendan. 

 

Iz publike će ga pratiti i supruga Hana s kojom Petar ovo ljeto očekuje prinovu. Podsjetimo, vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić bilo je jedna od najpraćenijih tema u medijima prošlog mjeseca, a 19. veljače izrekli su sudbonosno dau crkvi svetog Dominika u Splitu. Svoju ljubav su Hana i Petar u tajnosti držali do listopada prošle godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra.

Foto: Instagram
Petar Grašo

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry". Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti. - iskreno nam je nedavno rekao Petar Grašo. Vijest o dolasku prinove razveselila je baku i djeda Huljić i Tonči je rekao kako su stalno zazivali unuke i sad će im se želja ostvariti.

VIDEO:  Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
07:23 18.03.2022.

glavno kako prizeljkuju normalan zivot bez d ih se fotka gdje god odu :) a tko fotka? iskljucivo oni sami, koja patetika.

Još iz rubrike Showbiz