sasvim očekivano

Petar Vlahov i Ana Domišljanović oprostili se od Plesa sa zvijezdama

p
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama
27.11.2010.
u 22:34
Mili Horvat ovaj put nije ni zanosno micanje bokova u ritmu sambe osiguralo dovoljan broj glasova publike pa je uz Petra Vlahova morala ponovo na plesni podij. Žiri je odlučio da su pobjednici u plesnom dvoboju Mila i Robert.
Pogledaj originalni članak

Iako su neki očekivali da će se to dogoditi i ranije televizijski voditelj Petar Vlahov i njegova partnerica Ana Domiljanović ispali su iz showa Ples sa zvijezdama. Petar se, za razliku od seksipilne Mile Horvat koja je zanosno izvijala bokove i dobila odlične ocjene žirija, nije uopće snašao na plesnom podiju u vrućim ritmovima sambe, no oboje su se na kraju borili za ostanak u natjecanju.

Zahvaljujući najmanjem broju glasova publike Mila Horvat je ponovljenim plesom još jednom zapalila atmosferu u studiju i uz svog partnetra Roberta Schuberta zasluženo izborila odlazak dalje.

Standardno odlični bili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić koji su vatrenom sambom i odličnom koreografijom zaradili tri desetke. Strogi Davor Bilman našao im je zamjerku i pokazao devetku.

Bojan Jambrošić i Martina Bastić zaplesali su na Shakirin hit 'Waka Waka' ali nisu posebno impresionirali žiri pa su se trebali zadovoljiti pretposljednjim mjestom.

Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac opet su osvojili publiku svojom plesnom izvedbom i dobili ovacije, no žiri niej bio istog mišljenja. Najzanimljiviji komentar Sanji udijelila je Milka Babović:

- Kad ju ovako gledate, ona je punašna i to ugodno punašna, ali kad pleše, ona je vitka, objasnila je Milka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SI
siroliver
10:37 28.11.2010.

Nije jasno zašto gledatelji ne žele više gledati Milu koja izvrsno izgleda, pleše i ima pameti...Čini se kako domaća publika nevoli ili nezna prepoznati ako je nešto dobro i odskače kvalitetom. Slično kao i Mila sa ocjenama publike prošla je i Trbovićka koja je po kvaliteti trebala plesati u finalu ako ne i pobjediti..za zaključak ostaje jedino činjenica kako domaća publika nemože biti mjerodavna za pravedno ocjenjivanje pa je logično kako je žiriju ostavljena mogućnost završnog odabira..

PA
pajper
10:44 28.11.2010.

Otpustali bi sluzbenike,nevole presijednike,nevole ministre,nevole direktore,nevole sefove,nevole gradonacelnike,a sta vole?da sijede u njihovom foteljama...to bi voljeli..

KA
Karla
08:12 28.11.2010.

Gledatelji ne žele više Milu gledatii, ali žiri ne da. Bolje onda više uopće ne glasovati pa nek žiri sam odlučuje. Glasovanje nema smisla.