zavodljiva

Petra Dugandžić: Osjećam se seksi u retro pin-up odjeći

petra dugandžić
petra dugandžić
petra dugandžić
18.06.2012.
u 12:00
Za premijeru filma “Larin izbor” glumica je dala sašiti seksepilnu pripijenu haljinu
Pogledaj originalni članak

Na revijama Perwoll Fashion.hr Cruise Collection u Bolu na Braču Petra Dugandžić otkrila je svoju novu strast – seksi pin-up odjeću. Za zvijezdom serije “Larin izbor”, odjevenom u kombinacije koje su do krajnosti istaknule njezinu zavodljivost i seksepil, okretale su se glave.

Nije ni čudno jer Petra je izgledala poput originalne pin-up djevojke za kojima su 1940-ih uzdisali muškarci.

Kupuje na internetu

U njezinu ormaru odnedavno se nalazi odjeća iz četrdesetih, pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, iz razdoblja kada su vladali ženstvenost i pritajeni seksepil.

– Fotograf Marko Grubišić snimio je moje crno-bijele fotografije u retro stilu. Tada sam otkrila da mi takav stil odijevanja stoji bolje od modernih krojeva – kaže atraktivna 35-godišnjakinja.

– Bijelu usku haljinu s točkicama te plave hlačice i točkastu košulju, što sam nosila u Bolu, kupila sam u pristupačnijim domaćim trgovinama, no odjeću uglavnom kupujem u specijaliziranim on-line trgovinama s robom u stilu pin-up djevojaka – otkrila je.

Merlinka i Bardot uzori

Da bi njezin retro izgled uvijek bio potpun, angažirala je frizerku Katicu Topčić koja je glumici napravila kratke šiške kakve je nosila ikona seksa Bettie Page.

– Uzor su mi Sophia Loren, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Ingrid Bergman – nabraja. Kako bi i na premijeri filma “Larin izbor” 26. lipnja zablistala poput svojih idola, pobrinut će se dizajner Ivica Skoko.

– Kreira mi bijelu, pripijenu haljinu, zanimljiva uzorka – zagolicala nam je maštu Petra.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
josip adric
17:10 19.06.2012.

Pa i ne stoji joj loše .

ĆA
ćaćaća
12:19 18.06.2012.

a ko je ova?