brak na prvu

Petra otkrila istinu o odnosu s Darijem: 'Prijatelji smo. Već smo dogovorili i da ću mu ja biti kuma'

Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: Instagram
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: Instagram
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: instagram
Foto: RTL
Petra Meštrić
Foto: RTL
Petra Meštrić
29.06.2023.
u 19:25
Meštrić je publika upoznala u showu 'Brak na prvu' gdje je imala turbulentan odnos s Darijem Crnkovićem.
Pogledaj originalni članak

Petru Meštrić javnost je upoznala u showu 'Brak na prvu' gdje je bila u turbulentnom odnosu s Darijem Crnkovićem. Njih dvoje malo su se slagali, a malo nisu no show su na kraju napustili u dobrim odnosima. Sada je Petra na društvenim mrežama u odgovorima na pitanja pratitelja otkrila kakav je njihov odnos danas.

- Dario i ja smo prijatelji, kao što možete vidjeti, družimo se i redovito čujemo. Već smo se dogovorili da ću mu ja biti kuma kad se bude ženio - napisala je Petra na društvenim mrežama.

Foto: Instagram screenshot

Inače, njih dvoje su vrlo brzo u showu shvatili kako nisu jedno za drugo, a njih odnos obilježilo je puno uspona i padova. Često su se i svađali.

- Prijatelji smo. Tijekom i nakon emitiranja jako puno smo razgovarali, analizirali situacije i zaključili da smo mogli i drukčije. Tako je kako je. Oboje smo puno toga naučili i jedno od drugoga kao i u cijelom eksperimentu od stručnjaka koji su nas vodili - otkrila je svojedobno.

VEZANI ČLANCI:

PODACI ZAMP-A

Objavljena lista najuspješnijih glazbenih autora u zemlji, evo tko je najviše zaradio

– "Trebaš li me" definitivno je pomaknula moje granice u svakom smislu. Osigurala je predivne potvrde od strane publike i struke, učvrstila moju poziciju kao autora i izvođača te, nadam se, označila jedan period hrvatske pop-glazbe. Zahvalan sam pjesmi što je proizašla iz mojih misli, zahvalan sam Eni koja ju je donijela na najposebniji mogući način te Zvonimiru Husnjaku Z++ koji ju je oblikovao uvjerljivo, suvereno i u skladu s vremenom u kojem živimo – izjavio je Matija Cvek.

U nekoliko navrata Dario je vrijeđao Petru, a gledatelji ispred malih ekrana su mu to jako zamjerili.

- Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene - priznala je.

Podsjetimo, Dario joj je u jednoj epizodi kazao kako je sponzoruša i kako 'takve kao što je ona nađe na svakom ćošku'. Petra mu je tada pokušavala objasniti da ne voli njegovu vulgarnost, a i ostali su mu kandidati rekli da njegovi postupci nisu u redu. Saša je pokušala umiriti Darija, no Lorena je smatrala da je problem što su se rodile simpatije između Darija i Saše, a ni Manueli nije jasno zašto se Saša toliko uzbudila oko situacije između Petre i Darija. „Petra mu nije rekla što joj smeta, znači, nemaju komunikaciju!“ zaključila je Manuela tada.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.