veliki gubitak

Pjevač (33) preminuo nakon borbe s najzloćudnijim tumorom, tužnu vijest potvrdila supruga: 'Srca su nam slomljena'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
31.03.2022.
u 09:39
Tom Parker u listopadu prošle godine podijelio je s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, glioblastom, koji se ne može operirati te da mu liječnici daju još 18 mjeseci života.
Pogledaj originalni članak

Pjevač britansko-irskog boy benda "The Wanted" Tom Parker (33) preminuo je nakon borbe s tumorom. Tužnu vijest koja je slomila srca mnogobrojnih obožavatelja benda potvrdila je Parkerova supruga Kelsey.

– Teškog srca moramo potvrditi da je Tom mirno preminuo danas, okružen svojom obitelji. Naša su srca slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njega, bez njegova zaraznog osmijeha i nevjerojatne energije. Uistinu smo zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam šaljete i molimo vas da se svi ujedinimo kako bismo osigurali da Tomovo svjetlo nastavi sjati za njegovu prekrasnu djecu – napisala je neutješna Kelsey uz crno-bijelu fotografiju svog supruga. Tom je iza sebe ostavio i dvoje djece, dvogodišnju Aureliju i jednogodišnjeg Bodhija.

Tom je u listopadu prošle godine podijelio s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran najzloćudniji tumor na mozgu glioblastom koji se ne može operirati te da mu liječnici daju još 18 mjeseci života.

– Užasno je kada vam s 33 godine kažu da imate još 18 mjeseci života. Pokušavamo ne razmišljati o tome previše, nema druge opcije – rekao je tada Tom.

Prošli tjedan pratiteljima je otkrio i da je napisao knjigu o svojoj borbi protiv opake bolesti. – Moja knjiga nije o umiranju: to je knjiga o životu. To je knjiga o pronalaženju nade u bilo kojoj situaciji s kojom se suočite – poručio je Parker nedugo prije smrti. Inače, glazbenik se grupi The Wanted pridružio 2009. godine, bend je snimio čak 10 singlova koji su bili na UK Top ljestvici 10 singlova i tri albuma koja su se našla među top 10 albuma u Engleskoj.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.