komentirao napad na Ukrajinu

Pjevač Mario Roth užasnut: 'Opet ponavljamo greške iz prošlosti. Srami se ljudski rode'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Pjevač Mario Roth
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Pjevač Mario Roth
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Pjevač Mario Roth
24.02.2022.
u 13:48
- Dok se mi mirno budimo i u miru pijemo svoju prvu jutarnju kavu,netko samo malo dalje od nas razmišlja hoće li mu pasti bomba na kuću,hoće li preživjeti dan i hoće li uopće preživjeti- komentirao je Roth na svom Facebook profilu.
Pogledaj originalni članak

Rano jutros počela je invazija Rusije na Ukrajinu. Tisuće uplašenih Ukrajinaca napušta svoje domove i pokušava pobjeći iz zemlje, a potresni prizori obišli su svijet i užasnuli mnoge. Svoj komentar na aktualna politička zbivanja dao je i pjevač popularne grupe Vigor, Mario Roth (40).

- Dok se mi mirno budimo i u miru pijemo svoju prvu jutarnju kavu,netko samo malo dalje od nas razmišlja hoće li mu pasti bomba na kuću,hoće li preživjeti dan i hoće li uopće preživjeti!? Opet ponavljamo greške iz prošlosti koje nas ništa nisu naučile.
Srami se ljudski rode! - ljutito je poručio Roth na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Rusija je pokrenula invaziju na Ukrajinu s kopna, iz zraka i s mora, što je najveći napad na drugu državu u Europi nakon Drugog svjetskog rata i potvrda najvećih strahova Zapada. Ruski projektili zasuli su ukrajinske gradove. Zvuci eksplozije mogli su se čuti jutros i u Kijevu gdje se nalazila ekipa RTL-a, reporterka Leona Šiljeg i snimatelj Ivan Borojević.

Leona se kratko javila za portal RTL.hr i otkrila kako je nešto prije podne naložena evakuacija hotela u kojem se nalaze zbog sigurnosnih razloga. - Osim breaking newsa dobila sam i poruke Ukrajinaca - 'počelo je'. Od ponoći je na snazi izvanredno stanje u trajanju od 30 dana, ljudi su na benzinskima, na bankomatima na samim ulicama trenutno ne vidim gužvu. Sirene su jutros bile jezive-  opisala je reporterka.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz