Obiteljska harmonija

Pjevačica Céline Dion carskim rezom rodila dva zdrava dječaka

Foto: Pixsell
Pjevačica Céline Dion carskim rezom rodila dva zdrava dječaka
24.10.2010.
u 17:09
Mališani su se rodili carskim rezom u bolnici u Palm Beachu, a oboje su težili samo 2500 grama i rođeni su prije termina pa će neko vrijeme provesti u inkubatoru, no potpuno su zdravi.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Céline Dion u subotu je rodila blizance, i to dva dječaka! Mališani su se rodili carskim rezom u bolnici u Palm Beachu, a oboje su težili samo 2500 grama i rođeni su prije termina pa će neko vrijeme provesti u inkubatoru, no potpuno su zdravi. Céline (42) je dječake začela tek nakon šestog pokušaja umjetne oplodnje zamrznutim zamecima, a trenutačno se odmara iscrpljena od porođaja, potvrdio je njezin liječnik Ronald Ackerman. Pjevačica i njen suprug René Angelil (68) već imaju devetogodišnjeg sina Renéa Charlesa koji je presretan što je dobio dva brata i već ih je posjetio u bolnici. A kada se majka oporavi, jedva čeka da svi skupa smisle imena za dječake koji su im svima unijeli veliku radost u srca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:32 24.10.2010.

Rodila dva dječaka?? I onda? Koga to uopće zanima.? Toliko se dječaka rađa svakodnevno u svijetu,pa to nitko ne registrira.Hej,a pjevačica rodila dva! Ma,i vi novinari pišete budalaštine.Kako narodu da bude bolje,kad će ta obećana ljepša životna svakodnevnica? Plaće,radna mjesta...TO SU TEME,gospon novinar!!!