Razlaz u ET-ju

Pjevačica dala otkaz zbog mobinga, a frontmen benda prozvao je proračunatom

Foto: Promo
Sara-Elena Menkovska
Foto: PROMO
Sara-Elena Menkovska
01.09.2016.
u 15:58
Sara-Elena Menkovska tvrdi da su joj honorare isplaćivali na crno, a Adonis Ćulibrk oštro joj je vratio na Facebooku i poručio da se uskoro vide na sudu
Pogledaj originalni članak

Grupa ET nakon samo četiri mjeseca i jednog singla “Ako možeš, oprosti” ostala je bez pjevačice Sare-Elene Menkovske.

Kako je na svom Facebook-profilu objavila Sara-Elena, ona je prije pet dana osnivaču grupe Adonisu Ćulibrku Boytronicu poslala preporučeno pismo u kojem daje otkaz jer nije imala od čega živjeti.

Jedan od razloga, navodi Sara-Elena, bio je i mobing, neprofesionalan odnos te navodna isplata honorara na crnoBoytronic se jučer oglasio priopćenjem na Facebooku u kojem je rekao da je u Saru-Elenu uloženo 100 tisuća kuna te da su bili angažirani najbolji ljudi u svom poslu da rade s njom i pripremaju je za karijeru.

– Je li mobing naučiti nekoga da se dvostruko starijima od sebe obraća s “vi”, da producentu ne pokazuje srednji prst, da mi ne kaže “ne seri”, da šminkerici koja je pudra ne kaže “sad ću ti prdnuti u lice” – naveo je Boytronic te opovrgnuo da je njegova grupa ikad nekog plaćala na crno.

– Činjenica je da je riječ o proračunatoj osobi željnoj slave po svaku cijenu, s upitnim kvalifikacijama, s rječnikom kočijaša, s manirima polusvijeta – napisao je Boytronic i dodao da će s bivšom pjevačicom razgovarati na sudu.

>> Sada će me pamtiti po glazbi, a ne po gafu iz kviza

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
18:35 01.09.2016.

koja bomba

FR
franjom18
06:13 02.09.2016.

skupila lovu sad reklame, pa u sponz, vode ili u politiku!

GI
Gips
16:14 01.09.2016.

Mala glasa za hdz