Posljedice preljuba

Pjevačica je u suzama otišla s probe nakon što ju je nazvao suprug

Foto: Instagram
Jelena Karleuša
Foto: Instagram
Jelena karleuša
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
27.01.2019.
u 14:46
Jelena Karleuša bila je na probi za dodjelu regionalnih glazbenih nagrada i kada je primila poziv od supruga Duška Tošića odjurila je s probe.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u medije dospjele informacije i fotografije o aferi Jelene Karleuše s Ognjenom Vranješom, pjevačica pokušava opet voditi normalan život.

Međutim, ne ide joj lako i pod velikim je pritiskom, piše Kurir. Jelena se priprema za dodjelu regionalnih glazbenih nagrada i dok je bila na probi dobila je poziv od supruga Duška Tošića. Od osoba koje su se našle na probi s Karleušom Kurir doznaje kako je pjevačica u suzama odjurila nakon što je dobila poziv od supruga, slomila se kad je Tošić počeo urlati na nju.

- Jelena je na prvoj probi bila dobro raspoložena i svima je govorila kako su ona i Duško u odličnim odnosima te će prebroditi krizu. Ali kad ju je nazvao suprug njen izraz lica se promijenio i očito joj nije rekao ništa lijepo - tvrde svjedoci.

Kažu kako je nogometaš vikao na suprugu i razgovor je  bio kratak te izazvao suze kod Karleuše. Ubrzo je napustila probu i dok je odlazila svom menadžeru je govorila kako ne zna hoće li izdržati Tošićev pritisak.

Naime, nogometaš se nije nadao kako će vijesti o preljubu njegove supruge stići i do Kine gdje trenutno igra i zao je počeo gubiti živce.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

KO
KoToTamoPeva
15:25 27.01.2019.

pa jel dosta više tog gnoja?? do kada...?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:23 27.01.2019.

Danas sve vrvi u VL od Kolinde i karleuše…. Severina i Ella Dvornik zapostavljene... već jedan dan ni riječi o njima.

Avatar Tito
Tito
15:02 27.01.2019.

Baš sam se poželio ove lutke. Hvala vam na još jednom članku