NEPREPOZNATLJIVA JE

Pjevačica koja je prije sedam godina predstavljala Srbiju na Eurosongu izgubila je 45 kilograma

Foto: DPA/PIXSELL
Bojana Stamenov representing Serbia performs during the first Semi Final of the Eurovision Song Contest 2015 in Vienna, Austria, 19 May 2015. The grand final of the 60th annual Eurovision Song Contest (ESC) will take place on 23 May 2015. Photo: Julian St
Foto: Reuters
Bojana Stamenov
Foto: Instagram
Bojana Stamenov
23.02.2022.
u 21:10
Vodim računa što klopam. Nije se dogodio nikakav specijalni čarobni štapić niti kirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu prehrane, objasnila je Stamenov.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Bojana Stamenov (35) prije sedam godina predstavljala je Srbiju na Eurosongu s pjesmom  “Beauty never lies”, a nedavno se na Instagramu pohvalila kako je drastično smršavjela, i to čak 45 kilograma. Zbog toga su je mediji u Srbiji prozvali njihovom Adele. 

- Budući da je jedan sveopći hajp oko toga kako sam smršavjela…Hvala svima na komplimentima, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim - evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Odlučila sam posvetiti se sebi. Vodim računa što klopam. Nije se dogodio nikakav specijalni čarobni štapić niti kirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu prehrane.

Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam odlučila smršavjeti. Super mi je. Vjerujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savjetujem im da budu dosljedni - poručila je glazbenica i dodala kako je iz prehrane izbacila kruh i slatkiše, te je uvela šetnje. 
Široj javnosti ova jazz i blues pjevačica postala je poznata nakon sudjelovanja u talent showu "Ja imam talent" koji se na srpskoj državnoj televiziji emitirao 2012. godine. U finalu je tada osvojila četvrto mjesto. Pjevanjem se bavi od svoje sedme godine, a u glazbenoj školi završila je gitaru, flautu i renesansno pjevanje. 

– Prvo sam propjevala pa progovorila – kazala je Stamenov. Nakon što je saznala da će predstavljati Srbiju na Eurosongu, izjavila je da taj glazbeni festival prati godinama i da se uvijek rasplače kada se sjeti nastupa Marije Šerifović koja je i pobijedila na Eurosongu.  – Oduvijek sam željela predstavljati Srbiju na Eurosongu i, eto, san mi se ostvario.

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar solinarep
solinarep
21:24 23.02.2022.

Srbi samo gube, dođe ti ih ža... a onda se sjetiš Pupavca i vidiš koliko su gubitnici ovdje na dobitku