Slika je dokaz

Pjevačica se pohvalila bujnim dekolteom kakav prije nije imala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
27.09.2019.
u 15:01
Christina Aguilera promovila svoj novi show u Las Vegasu, a na fotogeafiji kojom najavljuje show svima je pažnju privukao njezin dekolte.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Christina Aguilera drastično je mijenjala svoj izgled tijekom karijere. Mršavica bez oblina bila je Christina na početku svojeg glazbenog putovanja i njezin božanstveni glas brzo joj je osigurao popularnost, veliku prodaju albuma i dobru zaradu.

Sa slavom počela je eksperimentirati i s izgledom i iako ona to ne potvrđuje Christina je povećala usne, smanjila nos i stavila filere u obraze.  Uvijek je vodila i borbu s kilogramima i nakon što je rodila sina Maxa odlučila se viška kilograma riješiti liposukcijom.

Novom fotografijom koju je objavila na Instagramu pjevačica je opet potaknula glasine kako je bila i na estetskoj operaciji grudi. Na fotografiji na kojom je Christina htjela promovirati svoj show u Las Vegasu "The Xperience" pjevačica nosi bijeli kostim ukrašen kristalima, a grudi joj na ovoj fotografiji izgledaju bujnije nego prije.

Foto: Instagram

Pjevačica nije otkrila je li bujni dekolte rezultat estetske operacije ili je samo riječ o dobrom grudnjaku, pjevačica ne otkriva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.