OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Pjevačicu na snimanju spota ugrizla zmija: 'Kroz što sve prolazim za vas'

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
27.12.2021.
u 21:15
Pjevačica Maeta snimala je spot za pjesmu 'Bitch don't be mad', a tijekom postavljanja jedne od scena zmija ju je ugrizla za lice.
Pogledaj originalni članak

Američka pjevačica Maeta (21) na svojem je Instagram profilu podijelila snimku sa snimanja spota za svoju pjesmu 'Bitch don't be mad'. Snimka duljine četiri sekunde pokazuje kako je mladu glazbenicu ugrizla zmija.

Naime, Maeta leži na leđima na tepihu te joj na grudima leži zmija kojoj glava dotiče njezin vrat. Radnici na setu na Amerikanku pokušavaju staviti još jednu zmiju koja bi bila okrenuta u suprotnom smjeru. U tom trenutku prva zmija ugrize pjevačicu za lice, a na njezinom se licu stvorili bolni izraz. "Kroz što prolazim da napravim videe za vas", napisala je u opisu objave koju je pogledalo više od pola milijuna ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeta (@maetasworld)

Dodajmo da zmije nisu bile otrovne, pa je Maeta na neki način imala sreće što je morala pretrpjeti samo bolni ugriz.

Inače, Maeta je mlada glazbenica koja već ima nekoliko albuma. Snimila je pjesmu 'Habits' koja se nalazi na istoimenom albumu, kao i 'BabyGirl', 'Toxic', 'Sending my Love' te mnoge druge. Dodajmo još da glazbenicu na društvenim mrežama prati više od 115.000 ljudi.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BE
berija
22:11 27.12.2021.

Koja odurnjača! Za nas? Za šaku dolara, srmraduljo. Malo sam poslušao o čemu se radi. Gubitak vremena. Konfekcijska glazba.

Avatar southman
southman
12:29 29.12.2021.

Pretpostavljam da je zmija uginula.

Avatar mrbr
mrbr
14:03 28.12.2021.

Koji užas, fuj.