DUNCAN LAURENCE

Pobjednik Eurovizije vjenčao se za američkog glazbenika

Foto: Instagram
Duncan Laurence
Foto: REUTERS
Duncan Laurence
Foto: REUTERS
Duncan Laurence
Foto: REUTERS
Duncan Laurence
22.08.2023.
u 13:03
Umjetnici su se vjenčali u nevjerojatno lijepom dvorcu Häringe slott iz 17. stoljeća u blizini Stockholma u Švedskoj. Slikovito mjesto bilo je ukrašeno obiljem snježnobijelog cvijeća. "Gospodin i gospodin de Moore", napisali su pokraj zajedničke snimke s ceremonije
Pogledaj originalni članak

Slavni nizozemski pjevač Duncan Laurence (29), koji je pobijedio na Eurosongu 2019., vjenčao se za američkog kolegu Jordana Garfielda. Par je zaručen od listopada 2020. Pjevač je na Instagramu podijelio slike s dirljive ceremonije i pokazao luksuznu lokaciju na kojoj se slavlje održalo. 

Umjetnici su se vjenčali u nevjerojatno lijepom dvorcu Häringe slott iz 17. stoljeća u blizini Stockholma u Švedskoj. Slikovito mjesto bilo je ukrašeno obiljem snježnobijelog cvijeća. "Gospodin i gospodin de Moore", napisali su pokraj zajedničke snimke s ceremonije. Mladoženje su nosili rna odijela. Ovratnike svojih jakni ukrasili su buketićima cvijeća. Poznato je da Laurence i Garfield nisu partneri samo u životu, već i na poslu. Zajedno pišu pjesme i pomažu si u promociji.

Podsjetimo, Duncan Laurence pobijedio je na Eurosongu 2019. s pjesmom "Arcade" koja je postala svjetski hit. Na jednoj od press konferencija nakon velikog finala glazbenik se oglasio, priznavši da je biseksualac, odnosno da ga romantično i seksualno privlače i muškarci i žene.

VEZANI ČLANCI: 

- Ja sam više od umjetnika, biseksualac sam i osoba koja se bori za svoja prava. Ponosan sam što sam dobio priliku da dokažem tko sam i što sam - kazao je Duncan Laurence.

Pravog imena Duncan de Moor, glazbenu karijeru počeo je u lokalnom zboru.

- Odrastao sam u gradu gdje glazba nije bila strana, nego dio školovanja. Ja sam svakog dana nakon škole pjevao i svirao klavir.

Odmah sam znao da ću biti glazbenik - kazao je Duncan prije Eurosonga. Nizozemska javnost dobro ga je upoznala 2014. godine, kada se kao 20-godišnjak pojavio na njihovom The Voiceu, pjevajući hit Eda Sheerana "Sing". 

VIDEO: Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Tombstone
Tombstone
14:06 22.08.2023.

A sada pravac Kongo?

Avatar Svračak
Svračak
14:40 22.08.2023.

Imam na dvorištu samo dva pijetla i baš danas su im se izlegli pilići.

VL
vlada1
13:27 22.08.2023.

Bilo bi čudno da se bravar iz poljske udao za kolegu kovinotokara iz rumunjske a ovo je sve regularno.