ZVIJEZDA A-STRANE

"Pogledaj istinu" u novom spotu Dine Petrića

Foto: Promo
Dino Petrić
Foto: Promo
Dino Petrić
Foto: Promo
Dino Petrić
28.02.2019.
u 19:00
Prošle godine osvojio je nagradu za najboljeg debitanta na Splitskom festivalu s pjesmom „Previše sam tvoj“, ali njegov glazbeni put započeo je još od malih nogu kada je kao 7-godišnjak bio primljen u školski zbor nakon čega postaje i solist tog zbora.
Pogledaj originalni članak

Dino Petrić svoj glazbeni put započeo je sa 7 godina, a šira javnost zapamtila ga je iz show-a "The Voice" i nastavila pratiti tijekom tri sezone poznate glazbene emisije "A strana".

Prije nego li odleti na Tajland gdje će neko vrijeme odmarati i guštati u suncu i pješčanim plažama, Dino je potpisao za Menart i iza sebe u Hrvatskoj ostavlja novu, ljubavnu i emotivnu baladu "Pogledaj istinu“.

Prošle godine osvojio je nagradu za najboljeg debitanta na Splitskom festivalu s pjesmom "Previše sam tvoj“, ali njegov glazbeni put započeo je još od malih nogu kada je kao 7-godišnjak bio primljen u školski zbor nakon čega postaje i solist tog zbora.

U višim osnovnoškolskim razredima osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne četiri godine kao predgrupa brojnim poznatim zvijezdama kao što su Neno Belan, Crvena Jabuka, Teška Industrija...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.