Što se događa?

Pogledajte Lidiju Bačić u sasvim drukčijem modnom izdanju, evo kako to komentiraju obožavatelji

Foto: Instagram/Lidija Bačić
Lidija Bačić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Nastup Lidije Bačić na CMC festivalu
Foto: Instagram
Lidija Bačić
Foto: Instagram/Lidija Bačić
Lidija Bačić
10.04.2017.
u 10:18
Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju starijeg datuma na kojoj isprobava haljinu koja se ne uklapa u njen modni stil.
Pogledaj originalni članak

Lidija Bačić najavila je da će za desetak dana objaviti novi singl i spot, a najava za novi materijal bila je baš u Lidijinom stilu.

Obožavateljima je ove novosti najavila uz stariju fotografiju na kojoj isprobava haljine, pretpostavljamo, za snimanje novog spota, a u potpisu fotografije napisala je: Lidijin poučak Br.1 :Haljina na tijelu mora biti KAO SALIVENA.

Iako smo Lidiju navikli gledati u nešto izazovnijim kreacijama i ova modna kombinacija se svidjela obožavateljima koji su joj poručili da u ovoj haljini ostavlja bez daha.

 

 

 

 

 

 

>>Od Lidije Bačić smo navikli na sve ali ovime je nadmašila i samu sebe!

>>Vjerovali ili ne, Lidija Bačić ponovno izaziva. Pohvalila se da je tip-top

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BU
budan77
12:03 10.04.2017.

Eto, iako osobno ne poznajem lik i djelo doticne mogu iscitati da ova dama svakako ne misli zariti i paliti kvalitetnim muzickim sadrzajem vec se pridruziti kolegicama kao sto su Seve i Nives te bi se zasigurno pronaslo jos koje ime za ovu kategoriju. Dakle, pokazimo malo seksipila i ime ce odzvoniti, napravimo nakon toga turbo folk hit i evo ti balkanske zvijezde u lovu na ex yu industrijalca i stvar rijesena!

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:32 10.04.2017.

Tijelo je izgleda jedino sto ona slicne mogu pokazati!

DU
Deleted user
13:25 10.04.2017.

Nemres postat poznata slikajuci se sa haljinama.. moras ko seve slikat se na jahti, i svi da vide..... Ak hoces neki uradak snimit za javnost zovi me.. bit ce popularnija i od seve i tine zajedno