Pod utjecajem opijata

Policija pretražila Biebera do gola, nije dao skinuti hlače

Foto: Instagram
Justin Bieber Braun Scooter
Foto: Screenshot
justin bieber
Foto: Instagram
justin bieber
Foto: BigPictures/PIXSELL
selena gomez bieber
Foto: Darren Calabrese/Press Association/PIXSELL
gomez bieber
Foto: Press Association/PIXSELL
'Selena Gomez and Justin Bieber attending the 2011 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Sunset Tower Hotel in Los Angeles, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Instagram
Justin Bieber Braun Scooter
07.02.2014.
u 15:51
Najnoviji u nizu događaja vezanih uz Biebera je videosnimka koja je danas objavljena, a na kojoj policijski službenici pretražuju problematičnu pop zvijezdu...
Pogledaj originalni članak

Justin Bieber nikako da prestane puniti novinske stupce svojim lošim ponašanjem. Najnoviji u nizu događaja vezanih uz Biebera je videosnimka koja je danas objavljena, a na kojoj policijski službenici pretražuju problematičnu pop zvijezdu.

Bieber je tokom pretresa teturao te je bilo vidiljivo da je pod utjecajem opijata. Policija ga je toliko detaljno pretresla da mu je izula cipele i skinula čarape, ali Bieber nije dozvolio da mu skinu hlače.

Podsjetimo, Bieber je prošli mjesec uhićen na cestama Miamija zbog nesmotrene i prebrze vožnje pod utjecajem opijata. Kasnije je optužen za vožnju u pijanom stanju, te za konzumaciju zabranjenih supstanci. Neke od ovih optužbi su u međuvremenu odbačene, ali objave novih materijala nikako ne idu u prilog Bieberove obrane.

>>Prijatelj otkrio gdje su se prvi put seksali Justin i Selena

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.