gospodin savršeni

Polina konačno progovorila o svom odlasku iz showa: Osjetila sam užasan pritisak. Bilo mi je teško to shvatiti'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.04.2022.
u 21:35
Konkretno u tom trenutku, koliko god mi je bilo žao i teško, isto toliko sam i osjetila užasan pritisak od cijele situacije pod kojim definitivno nisam htjela biti. Nažalost, dosta je toga ostalo nedorečeno, ali kao što sam rekla, ako je netko za tebe onda će te svi putevi voditi k toj osobi - iskreno je bila bivša kandidatkinja.
Pogledaj originalni članak

Natjecateljica Polina u ostala je šokirana spojem koji je Toni Šćulac za nju pripremio, zbog čega je prije nekoliko dana odlučila napustiti show 'Gospodin savršeni'. Polina je, naime, nakon šetnje Splitom, imala priliku upoznati njegovu sestru Anu.

Bivša kandidatkinja sada je o svemu odlučila progovoriti. 

- Osjetila sam taj 'kamen' onog trenutka kad sam shvatila da me čeka upoznavanje s članicom njegove obitelji, što je za mene drastičan korak za početak razvoja našeg odnosa u uvjetima u kojima smo se nalazili. Kao što znamo, obitelj je uvijek onaj zadnji korak pred ulazak u formalnije okvire odnosa - kazala je Polina za RTL.

Dodala je i da je osjetila veliki pritisak zbog cijele situacije.

- Konkretno u tom trenutku, koliko god mi je bilo žao i teško, isto toliko sam i osjetila užasan pritisak od cijele situacije pod kojim definitivno nisam htjela biti. Nažalost, dosta je toga ostalo nedorečeno, ali kao što sam rekla, ako je netko za tebe onda će te svi putevi voditi k toj osobi - iskreno je bila bivša kandidatkinja.

Otkrila je i koja je bila prepreka za vezu s Tonijem.

- Bilo je više faktora, ali su bili apsolutno nebitni u usporedbi sa zadnjim korakom upoznavanja sa sestrom. Smatram da bih obitelj upoznala s osobom za koju sam sigurna da je moja i upravo zato mi je bilo još teže shvatiti taj potez jer mi je bilo teško prihvatiti da smo već u toj fazi - zaključila je.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.